Turvallinen lämmön lähde lähelläsi Kaukolämpöä läheltä, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti Monikäyttöinen vaihtoehto teollisuuden energiatarpeisiin Palveleva puhtaan energian toimittaja Paikallista energiaa ja kestävää kehitystä Tehokkaalla tekniikalla ekologista energiaa Ota yhteyttä, anna palautetta - me palvelemme!

Kaukolämmön huoltopalvelut

Hyvinkään Lämpövoima tarjoaa asiakkailleen myös lämmitysjärjestelmien huoltopalveluita. Asiantunteva huolto ja sopivat säädöt takaavat laitteiden luotettavan toiminnan sekä taloudellisen energiankäytön. 

Energiakatselmus

  • Asuinrakennukset
  • Julkiset rakennukset
  • Teollisuusrakennukset ja -prosessit

Energiakatselmuksia suoritetaan MOTIVAn kehittämän katselmusmetodin mukaisesti MOTIVAn ja KTM:n valvonnassa.

Kaukolämpölaitteiden katselmus

Katselmusten suoritus perustuu SKY:n suositukseen K3 / 1995.

Kaukolämpö- ja maakaasulaitteiden sopimushuolto ja kulutusseuranta

Sopimushuollot sisältävät kaksi kertaa vuodessa tapahtuvan laitteiden kunnon ja toiminnan tarkastuksen sekä huoltoraportin toimenpide-ehdotuksineen. Sopimushuolto sisältää laskutustietoihin perustuvan kuukausittain toimitettavan kulutusraportin. Raportti toimitetaan yhdeksän kertaa vuodessa, syyskuusta toukokuuhun. Kesäajan kulutustiedot näkyvät syyskuun raportissa.

Kaukolämpölaitteiden saneeraus

Palvelut sisältävät tilaajan tarpeen mukaiset toimenpiteet kiinteistön tai laitoksen kaukolämpölaitteille.

Käyttö- ja valvontasopimukset

Käyttö- ja valvontapalvelu sisältää asiakkaiden tuotanto- ja lämmitysjärjestelmien käyttö-, valvonta- ja huoltopalveluja sopimuksen mukaisesti.

Kysy lisätietoja palveluista: Sami Pesonen p. (019) 4580 217 tai Antti Eskola (019) 4580 227