Turvallinen lämmön lähde lähelläsi Kaukolämpöä läheltä, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti Monikäyttöinen vaihtoehto teollisuuden energiatarpeisiin Palveleva puhtaan energian toimittaja Paikallista energiaa ja kestävää kehitystä Tehokkaalla tekniikalla ekologista energiaa Ota yhteyttä, anna palautetta - me palvelemme!

Hyvinkään Lämpövoima Oy Suomen paras energiayhtiö

Tiedote 6.3.2013

Hyvinkään Lämpövoima Oy saavutti ykköstilan Energiateollisuus ry:n teettämässä asiakastyytyväisyystutkimuksessa, jonka teki Tutkimustoimisto IRO Research Oy syksyllä 2012.

Tutkimuksessa haastateltiin puhelimitse lähes 6 800 kaikkiaan 36 energiayhtiön asiakasta. Mukana
oli 150 Hyvinkään Lämpövoiman asiakasta. Tutkimuksessa selvitettiin kaukolämpöyhtiöiden lisäksi erikseen myös sähkön myynnin, sähkön siirron sekä kokonaistoimituksen (siirto ja myynti) asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Hyvinkään Lämpövoima Oy sai tutkimuksessa selvästi paremmat arvosanat kuin muut kaukolämpöyhtiöt ja oli paras yritys myös kaikkien toimialojen vertailussa. Asiakkaidemme
tyytyväisyys oli korkealla tasolla kaikissa osatekijöissä.

Asiakkaiden mielestä Hyvinkään Lämpövoiman vahvuuksia ovat muun muassa henkilöstön
asiantuntemus ja ammattitaito, ystävällisyys, sovittujen asioiden hoitaminen sekä kyky ratkaista asiakkaiden ongelmia. Myös tiedottaminen, laskutus, lämmönjakelun häiriöttömyys ja vikojen korjausnopeus saavat kiitosta asiakkailta. Tutkimuksen mukaan Hyvinkään Lämpövoima Oy on imagoltaan joustava, nykyaikainen, ympäristöystävällinen ja luotettava.

Kaukolämpöä asiakkaamme pitivät kilpailukykyisenä energiamuotona. Haastatteluissa
kaukolämpöä pidettiin helppohoitoisena, asumismukavuutta lisäävänä, toimintavarmana, ympäristöystävällisenä ja energiatehokkaana lämmitysvaihtoehtona.

Asiakastutkimuksen tulos osoittaa, että Hyvinkään Lämpövoiman jatkuva panostus asiakaspalveluun,
häiriöttömään lämmöntoimitukseen ja ekologisuuteen on asiakkaiden mielestä onnistunut. Asiakaslupauksemme toimii positiivisesti myös käytännössä, hinta on edullinen ja fossiilisten polttoaineiden osuus on vain 22 % energian kokonaistuotannosta.

 

Matti Laukkanen
Toimitusjohtaja