Turvallinen lämmön lähde lähelläsi Kaukolämpöä läheltä, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti Monikäyttöinen vaihtoehto teollisuuden energiatarpeisiin Palveleva puhtaan energian toimittaja Paikallista energiaa ja kestävää kehitystä Tehokkaalla tekniikalla ekologista energiaa Ota yhteyttä, anna palautetta - me palvelemme!

Tekniikka ja ympäristö

Tehokkaalla energiantuotannolla, -jakelulla ja oman energian käytöllä sekä kannustamalla ja ohjaamalla asiakkaitamme tehostettuun energiankäyttöön saavutamme kustannussäästöjä ja parannamme ympäristömme laatua.

Yhtiömme on allekirjoittanut kaukolämpöalan energiansäästösopimuksen, jonka ehtoja noudatamme. Rakentamisessa toteutamme tehokasta ja ympäristön huomioon ottavaa maankäyttöä sekä pyrimme minimoimaan koneiden ja laitteiden aiheuttamat haitat.

Tuotteiden, palvelujen ja prosessien kehittämisessä sekä kone-, tarvike- ja muissa hankinnoissa pyrimme ympäristön kannalta parhaisiin ratkaisuihin käyttämällä taloudellisten mahdollisuuksien mukaan parasta mahdollista tekniikkaa.
 
Ympäristövaikutukset ovat hankinnoissa laadun ja kustannusten ohella yhtenä keskeisenä tekijänä hankintapäätöksiä tehtäessä.

 

mies