Turvallinen lämmön lähde lähelläsi Kaukolämpöä läheltä, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti Monikäyttöinen vaihtoehto teollisuuden energiatarpeisiin Palveleva puhtaan energian toimittaja Paikallista energiaa ja kestävää kehitystä Tehokkaalla tekniikalla ekologista energiaa Ota yhteyttä, anna palautetta - me palvelemme!

Reilu Kaukolämpö

Energiatehokkuussopimukset

DNV

Toimintajärjestelmä ja sertifikaatit

Yhtiöllä ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit

DNV Certification Oy on myöntänyt Hyvinkään Lämpövoima Oy:ssä noudatettavalle toimintajärjestelmälle standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaiset laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Ne kattavat kaukolämmön tuotannon, jakelun ja myynnin, maakaasun jakelun ja myynnin, niihin liittyvät tekniset asiakaspalvelut, hallinnon sekä yrityspalvelut.

Sertifioidulla toimintajärjestelmällämme haluamme osoittaa, että kaiken toimintamme päämäärä on laadukas työ, ympäristöasioiden tehokas hallinta ja tyytyväinen asiakas.

Reilu kaukolämpö

Hyvinkään Lämpövoima Oy:lle on myönnetty Reilu kaukolämpö –laatumerkki takeena yrityksen toiminnasta.

Reilu kaukolämpö –laatumerkin edellytyksistä, hakumenettelysta ja seurannasta löytyy lisätietoa Energiateollisuuden sivuilta osoitteessa www.energia.fi/fi/kaukolampo/reilu_kaukolampo

Energiatehokkuussopimus

Hyvinkään Lämpövoima Oy:llä on voimassa oleva energiatehokkuussopimus.

Sopimusjärjestelmän toiminnallisena tavoitteena on sisällyttää asiakkaiden energian loppukäytön tehostaminen energiapalveluilla osaksi yrityksen käytössä olevia tai käyttöön otettavia toimintajärjestelmiä.

Yritys sitoutuu energiapalvelujen tarjoamiseen asiakkaille sekä muihin toimenpideohjelmassa esitettyihin energiatehokkuustoimiin, kun se on taloudellisesti järkevää.

Lisää energiatehokkuussopimuksista:

Elinkeinoelämän keskusliitto
www.ek.fi/www/fi/energia/energiatehokkuussopimus.php

Työ- ja elinkeinoministeriö
www.tem.fi/index.phtml?s=2588