Turvallinen lämmön lähde lähelläsi Kaukolämpöä läheltä, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti Monikäyttöinen vaihtoehto teollisuuden energiatarpeisiin Palveleva puhtaan energian toimittaja Paikallista energiaa ja kestävää kehitystä Tehokkaalla tekniikalla ekologista energiaa Ota yhteyttä, anna palautetta - me palvelemme!

Tukea kaukolämpöön liittyjille 2011

Kaukolämpöön liittyvä omakotitalo voi saada tarveharkintaista energia- tai korjausavustusta. Avustus haetaan kunnalta ARA:n sivuilta löytyvällä lomakkeella 36d/11 (tarveharkintainen energia-avustus) ja  35/11 (vanhusten ja vammaisten korjausavustus).  

Tarveharkintaisen energia-avustus kohdistuu ainoastaan laite- ja materiaalikustannuksiin. Urakkaosuudesta eli kiinteistön sisäpuolella tapahtuvista lämmitysjärjestelmän muutostöistä saa verotuksessa kotitalousvähennystä (tarveharkintainen energia-avustus). Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löytyy verottajan internet sivuilta.

www.vero.fi

Asunto-osakeyhtiö voi saada liittymisen kokonaiskustannuksista (sisältäen liittymäkustannuksen ja sisäpuolisten töiden osuuden) 15 % avustusta.

www.ara.fi/download.asp?contentid=24339&lan=fi

Lisätietoja avustusasioissa Hyvinkään kaupungilla antaa asuntosihteeri Tarja Leväinen,  (019) 459 49 14.

 

Kaukolämpöön liittymisessä ottakaa yhteyttä


Antti Eskola
kaukolämpöinsinööri
019 4580 227