Siirry sisältöön

Kaukolämmön jakelukeskeytykset

Ei häiriöitä tällä hetkellä.

Kaukolämpöverkon rakennustyömaat

Syksy 2022

Tutustu tuotteisiimme

Ajankohtaiset asiat

Hyvinkään Lämpövoima alkaa varastoida lämpöenergiaa suureen vesialtaaseen Kulomäen sorakuopalla. Sitä ennen altaissa fiilistellään Euroopan suurimpia allasbileitä.
01.04.2023
Hyvinkään Lämpövoima logo
Hyvinkään kaukolämpöverkkoon suoritetaan kunnonvalvontaa maalis-huhtikuun aikana
23.03.2023
Hyvinkään Kipinä talo kuvattuna ilmasta
Päivitämme Fiksulämmön tuotesopimusehtoja. Ehtoihin on lisätty vuotovalvontaa koskevat kohdat 2.5.28 - 2.5.40 sekä Hälytyspalvelu 24/7 koskeva kohta 2.6. Tällä muutoksella ei ole vaikutusta vanhojen asiakkaiden Fiksulämmön hinnoitteluun. Päivitetyt tuotesopimusehdot astuvat voimaan 1.4.2023.
20.03.2023

HLV:n blogi

Suomessa energiakriisin vaikutusta on pienentänyt sadat kaukolämpöverkot, jotka pääsääntöisesti lämpiävät uusiutuvilla ja hukkalämmön lähteillä. Kun ajassa mennään parisen talvea eteenpäin, esimerkiksi hyvinkääläisten kaukolämpökotien lämmityksessä käytetään kymmenkuntaa eri lämmönlähdettä.
27.02.2023
Haastattelimme Lämpövoimalla viime marraskuussa myynnissä aloittanutta Arttu Nevarantaa. Arttu on meillä jo toista kertaa - ensimmäisellä kerralla hän teki opinnäytetyön kunnossapitopuolelle.
16.02.2023

HLV sosiaalisessa mediassa

HLV logo puhekupla

Hyvinkään Lämpövoima Oy

Hyvinkään Lämpövoima Oy on Hyvinkään kaupungin kokonaan omistama palveluyhtiö, joka on perustettu vuonna 1974.  Päätehtävämme on pitää Hyvinkää lämpimänä. Liiketoimintojamme ovat kaukolämmön tuotanto, kaukolämmön ja maakaasun myynti ja jakelu sekä erilaisten lämmitykseen ja kiinteistöihin liittyvien palvelujen myynti.

Lämmönhankinnasta 90 % perustuu jätteiden energiahyötykäytöstä syntyvään lämpöön ja biopohjaiseen lämpöön. Hyvinkään asukkaista noin 75 % asuu kaukolämmitetyssä talossa.

HLV:n kaukolämpöverkko
Usein kysytyt kysymykset
Ota yhteyttä