Siirry sisältöön

Kaukolämmön jakelukeskeytykset

8.6.2023
Kaukolämpöverkon kunnosspitotöiden takia keskeytys jakelussa Hakalanmäen alueella.

Kaukolämpöverkon rakennustyömaat

Kesä 2023
Kesä 2023
Kevät/Kesä 2023

Tutustu tuotteisiimme

Ajankohtaiset asiat

Lämmönjakokeskus
Hyvinkään Lämpövoima jatkaa tuotekehitystä älykkäiden lämmitysratkaisuiden parissa tänäkin vuonna ja aikoo tuoda vuoden 2023 loppuun mennessä tuotevalikoimaansa älykkäät lämmönjakokeskukset. Älykäs lämmönjako on suunnattu suuriin ja keskisuuriin kiinteistöihin.
07.06.2023
Taloyhtiöille tulee uusia vaatimuksia lämmityksen, jäähdytyksen ja vedenkulutuksen seurantaan. Lämpövoima rakensi viime vuonna keskitetyn etäluentaverkon Hyvinkäälle, ja tällä hetkellä jo yli 1500 huoneistokohtaista vesimittaria on liitetty etäluentaan. Tämän innovatiivisen etäluentaverkon ansiosta voimme tarjota taloyhtiöille langattoman etäluentapalvelun erittäin kustannustehokkaasti.
07.06.2023
Langaton sisäilmamittaus on innovatiivinen ratkaisu, joka mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja analyysin sisäilmaolosuhteista. Langattomat mittalaitteemme voidaan helposti asentaa erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluhuoneisiin ja terveydenhuollon tiloihin. Nämä mittalaitteet keräävät jatkuvasti tietoa ilmanlaadusta, lämpötilasta, kosteudesta ja muista tärkeistä parametreista.
07.06.2023

HLV:n blogi

Lämpövoima tarjoaa tänäkin vuonna kesätyöpaikan kahdelle opiskelijalle. Veera Viljanen aloitti kesätyöt toukokuun alussa. Hän opiskelee Turussa, mutta palasi kotikaupunkiinsa Hyvinkäälle kesän ajaksi ja kerää nyt Lämpövoimalla arvokasta työkokemusta. Kyselimme Veeralta ajatuksia Lämpövoimalla työskentelystä.
31.05.2023
Energiakriisin ensimmäisen talven selkä on taittunut, ja talvesta selvittiin Euroopassa lauhan säätilan ansiosta hyvin. Polttoaineiden maailmanmarkkinahinnat ovat alkuvuodesta olleet laskussa, mutta huolta Suomessa aiheuttaa erityisesti metsähakkeen ja puuraaka-aineen heikko saatavuus. Hyvinkäällä tilanne näyttää valoisammalta.
01.03.2023

HLV sosiaalisessa mediassa

HLV logo puhekupla

Hyvinkään Lämpövoima Oy

Hyvinkään Lämpövoima Oy on Hyvinkään kaupungin kokonaan omistama palveluyhtiö, joka on perustettu vuonna 1974.  Päätehtävämme on pitää Hyvinkää lämpimänä. Liiketoimintojamme ovat kaukolämmön tuotanto, kaukolämmön ja maakaasun myynti ja jakelu sekä erilaisten lämmitykseen ja kiinteistöihin liittyvien palvelujen myynti.

Lämmönhankinnasta 90 % perustuu jätteiden energiahyötykäytöstä syntyvään lämpöön ja biopohjaiseen lämpöön. Hyvinkään asukkaista noin 75 % asuu kaukolämmitetyssä talossa.

HLV:n kaukolämpöverkko
Usein kysytyt kysymykset
Ota yhteyttä