Tervetuloa HLV:n blogiin

Tästä pääset lukemaan Hyvinkään Lämpövoiman blogia. Energia-ala on tällä hetkellä kiinnostavampi kuin koskaan. Vastuullisuus, huoltovarmuus ja asiakaslähtöisyys ovat nousseet ansaitusti kehittämisen painopisteeksi. Kerromme blogissa matkastamme kohti hiilineutraalia lämmöntuotantoa, koko energia-alaa unohtamatta. Tuomme esille myös asiakastarinoita elävästä elämästä. Tervetuloa seuraamaan, miten pidämme Hyvinkään Lämpimänä nyt ja tulevaisuudessa!


Uusi verkostomestari esittäytyy

Julkaistu: 19.01.2022

Verkostomestari Lari Vuori pitää huolta Hyvinkään kaukolämpöverkostosta. Haastattelimme Lämpövoiman uutta verkostomestaria Lari Vuorta ja kyselimme hänen uudesta toimenkuvastaan sekä mietteitä energia-alasta. Lue Larin haastattelu.

Lue lisää

Toimitusjohtajan katsaus vuoteen 2021

Julkaistu: 22.12.2021

Hyvinkään Lämpövoiman uusi strategia hyväksyttiin vuoden 2020 lopulla. Uusi visiomme vuoteen 2030 on ”Vastuullinen energiaratkaisujen edelläkävijä”. Toimimme vastuullisesti niin asiakkaiden, omistajan, henkilöstön, ympäristön kuin yhteiskunnan näkökulmista. Rakennamme energiaratkaisuja, joilla autamme asiakkaita tehostamaan omaa energiankäyttöään. Jatkamme yhtiön historian viitoittamalla tiellä ja edelläkävijänä kaukolämpöalalla Suomessa.

Lue lisää

Lämpövoima muistaa jouluna päiväkoteja ja Kytäjän kissataloa

Julkaistu: 20.12.2021

Tämän vuoden joulumuistamiset on kohdistettu edistämään pihapelikulttuuria hyvinkääläisissä päiväkodeissa sekä tukemaan eläinsuojelutyötä Kytäjän kissatalolla.

Lue lisää

Kesätyöntekijä talousosastollemme

Julkaistu: 28.05.2021

Tarjoamme HLV:llä tänäkin vuonna kesätöitä tulevaisuuden lupauksille. Ohessa talousosastolla työskentelevän Dani Pullisen kirjoitus tunnelmistaan yrityksessämme.

Lue lisää

Kaukolämpö tuli taloon

Julkaistu: 10.03.2021

Jakeluverkkomme ulottuvilla sijaitsevien kiinteistöjen on helppo liittyä edulliseen ja huolettomaan kaukolämpöön. Asunto-osakeyhtiö Hämeenkatu 81:ssä toteutimme lämmitystavan muutoksen avaimet käteen -palveluna.

Lue lisää