Tervetuloa HLV:n blogiin

Tästä pääset lukemaan Hyvinkään Lämpövoiman blogia. Energia-ala on tällä hetkellä kiinnostavampi kuin koskaan. Vastuullisuus, huoltovarmuus ja asiakaslähtöisyys ovat nousseet ansaitusti kehittämisen painopisteeksi. Kerromme blogissa matkastamme kohti hiilineutraalia lämmöntuotantoa, koko energia-alaa unohtamatta. Tuomme esille myös asiakastarinoita elävästä elämästä. Tervetuloa seuraamaan, miten pidämme Hyvinkään Lämpimänä nyt ja tulevaisuudessa!


Kesätyöntekijä talousosastollemme

Julkaistu: 28.05.2021

Tarjoamme HLV:llä tänäkin vuonna kesätöitä tulevaisuuden lupauksille. Ohessa talousosastolla työskentelevän Dani Pullisen kirjoitus tunnelmistaan yrityksessämme.

Lue lisää

Kaukolämpö tuli taloon

Julkaistu: 10.03.2021

Jakeluverkkomme ulottuvilla sijaitsevien kiinteistöjen on helppo liittyä edulliseen ja huolettomaan kaukolämpöön. Asunto-osakeyhtiö Hämeenkatu 81:ssä toteutimme lämmitystavan muutoksen avaimet käteen -palveluna.

Lue lisää

Toimitusjohtajan katsaus vuoteen 2020

Julkaistu: 15.02.2021

Vuosi 2020 oli monestakin näkökulmasta Hyvinkään Lämpövoimassa poikkeuksellinen. Siirryimme maaliskuussa poikkeusoloihin koko Suomen mennessä kiinni koronapandemian takia. Varmistaaksemme lämmöntoimituksen kaikissa tilanteissa siirryimme yhtiössä nopeasti poikkeuksellisiin työjärjestelyihin.

Lue lisää