Siirry sisältöön

Haastattelussa Lämpövoiman uusi myyntipäällikkö Atte Lallukka

Seuraavana blogissammme on haastatteluvuorossa Hyvinkään Lämpövoiman uusi myyntipäällikkö Atte Lallukka.

Atte Lallukka

Kuka olet ja millainen on työhistoriasi?

Olen Lallukan Atte Hyvinkään Lämpövoiman uusi myyntipäällikkö, työhistoriani on pitkälti kulunut ratkaisumyynnin parissa B2B-kentässä. Kokemusta on karttunut niin ketterästä ja nopeatempoisessa Start up ympäristöstä kuin ison konsernin alaisuudessa ja lähes aina uusien palveluiden parissa. Olen pitkälti työskennellyt kiinteistöille tarjottavien palveluiden sekä ratkaisujen parissa taloyhtiö segmentissä sekä siihen kuuluvien suurasiakkaiden ja kumppaneiden kanssa, joten työkenttä on jo joltain osin tuttu sekä myöskin energiatehokkuutta että talotekniikka parantavat innovaatiot ovat olleet myös keskiöissä aiemmissa paikoissa, josta voi vetää yhtäläisyyksiä tähän positioon.

 

Mikä sinut sai kiinnostumaan työstä Hyvinkään Lämpövoimalla?

Koin, että tämä positio oli steppi eteenpäin työurallani. Kiinnostukseni sai heräämään myös uusien palveluiden kehitys sekä selkeä halu kehittää toimintaa sekä asiakkaille tarjottavia palveluita, joka nousi selkeästi esille jo haastattelu vaiheessa. Myös position tuoma vastuu herätti kiinnostusta sekä se että pääsee olemaan myynnin osalta vahvasti mukana kehitysprosessia sekä laaja ja kehittyvä myyntiportfolio oli plussaa.

 

Miten ensimmäiset päivät Lämpövoimalla ovat sujuneet?

Ensimmäiset päivät ovat kuluneet mukavasti kollegoihin, paikkoihin ja toimintaan tutustuen varsinkin asiakkaille tarjottavien palveluiden osalta ja pikkuhiljaa alkaa pääsemään jo jutun juonesta kiinni.

 

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työnkuvaani pitkälti kuuluu tuotteidemme sekä palveluiden myynti/tarjoaminen asiakkaille sekä siihen liittyvät myyntiprosessin/asiakasprosessin kehittäminen sekä myyntimateriaalien/asiakasmateriaalien työstäminen varsinkin meidän tuoreempien tuotteiden sekä palveluiden osalta, jota päästään tarjoamaan meidän asiakkaillemme.

 

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Odotan mielenkiinnolla uusia haasteita mitä työ tuo tullessaan sekä on aina kiva päästä oppimaan uusia asioita mitä tulee HLV:n toimintaan.

 

Millaisissa asioissa asiakas voi ottaa sinuun yhteyttä?

Käytännössä kaikkiin meidän tarjontaamme liittyvissä asioissa. Esimerkiksi mikäli taloyhtiötä kiinnostaa energiatehokkuuden parantaminen, niin mielellään kerron lisää esimerkiksi meidän Fiksulämpö palvelusta. Puhelimitse 019 458 0202 ja sähköpostitse atte.lallukka@hlv.fi olkaa yhteydessä, niin katsotaan teidän lämmitysasiat kuntoon.

 

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Vapaa-aika menee vahvasti urheillessa sekä penkkiurheillessa, nykyään valitettavasti pitää myöntää, että enemmän penkkiurheilu edellä ja lajeista varsinkin lätkä on ollut aina lähellä sydäntä.