HYVINKÄÄN LÄMPÖVOIMA ETSII PALVELUINSINÖÖRIÄ!

 

Energia-alan ja kiertotalouden edelläkävijäyhtiö Hyvinkään Lämpövoima Oy (HLV) hakee nyt energiseen joukkoonsa sinua 

Palveluinsinööri 

Palveluinsinöörinä tärkein tehtäväsi on toimia asiakasrajapinnassa kiinteistöjen energia- ja talotekniikkapalveluiden myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Toimit proaktiivisesti yhdessä asiakkaiden kanssa sekä kehität innovatiivisesti yhdessä muun HLV:n organisaation kanssa uusia energia- ja talotekniikkapalveluita asiakkaille. 

 

Palveluinsinöörinä toimit osana HLV:n Asiakkuus- ja verkonhallinta -ryhmää. Tehtävä on organisaatiossa uusi ja työsuhde vakituinen. 

 

Toivomme sinun olevan: 

  • Energia- tai taloteknisen taustan omaava asiantuntija/insinööri
  • Innovatiivinen ja proaktiivinen toimija
  • Vuorovaikutteinen ja ulospäinsuuntautunut viestijä
  • Joukkuepelaaja

 

Tarjoamme sinulle: 

  • Kiinnostavan tehtävän kaukolämpöalan edistyksellisessä ja kehittyvässä yrityksessä
  • Monipuolisen toimenkuvan, jossa pystyt vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja menestymiseen
  • Dynaamisen ja ketterän työympäristön, sekä nykyaikaiset ja alati kehittyvät työvälineet
  • Mahdollisuuden omaan kehittymiseen ja ympäristösi kehittämiseen
  • Vakavaraisen yhtiön edut työssä onnistumisen tueksi 

 

Lisätiedot ja hakeminen: 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa. Valittava henkilö työllistyy suoraan Hyvinkään Lämpövoima Oy:lle. Kysymyksiä rooliin tai rekrytointiprosessiin liittyen voi esittää Temp-Teamin konsultti Tom Åbergille (tom.aberg@temp-team.fi, puh. 050 526 6276, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-16 välillä) tai HLV:n Asiakkuus- ja verkostopäällikkö Sami Pesoselle (sami.pesonen@hlv.fi, puh. 040 336 0099). 

Haluaisimme kuulla hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö Hyvinkään Lämpövoima Oy:lle. Hakemuksen pääset täyttämään rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.temp-team.fi -> löydä töitä -> Palveluinsinööri (ID 6113). Hakulomakkeeseen voit myös lisätä liitetiedostoja (CV, hakemus, jne). Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 25.11. mennessä. 

Hyvinkään Lämpövoima Oy on kaupunkikonserniin kuuluva kaukolämpöyhtiö, jonka lämmön vuosimyynti on 320 GWh, liikevaihto 20 MEUR ja henkilökunnan määrä 24. Olemme toimineet menestyksellisesti alan edelläkävijäyritysten joukossa yli 40 vuoden ajan. Tarkempia tietoja yhtiöstä löytyy kotisivuilta: www.hlv.fi