HYVINKÄÄN LÄMPÖVOIMA ETSII ENERGIAINSINÖÖRIÄ!

Etsimme joukkoomme energiainsinööriä perustamaan Hyvinkäälle uutta alueellista kiinteistöjen talotekniikan ja energiankäytön Valvomopalvelua sekä tuottamaan siihen liittyviä asiantuntijapalveluita.

Odotamme Sinulta:

·       Kokemusta vastaavista työtehtävistä kiinteistöjen talotekniikan parista

 

·       Kiinteistöjen energiankäytön tuntemusta

 

·       Osaamista operoida kiinteistöjen talotekniikan valvomojärjestelmiä

 

·       Kykyä työskennellä sujuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa

 

·       Tehtävään soveltuvaa Amk-insinöörin tai DI:n koulutusta

Arvostamme aktiivista otetta tarttua työtehtäviin sekä rohkeutta ja energisyyttä luoda uutta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Ketteränä organisaationa tarjoamme Sinulle dynaamisen työympäristön, nykyaikaiset jatkuvasti kehittyvät työvälineet ja mahdollisuuden kehittää työtehtävissäsi tarvittavaa henkilökohtaista osaamista koulutuksen kautta. Lisäksi tarjoamme vakavaraisen yhtiön edut työssä onnistumisen tueksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Asiakkuus- ja verkostopäällikkö Sami Pesonen, 040 336 0099 tai tekninen johtaja Juha Hilden p. 0405465791.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 16.6.2018 mennessä osoitteeseen Hyvinkään Lämpövoima Oy, Rekrytointi, PL 240, 05801 tai sähköpostilla sami.pesonen@hlv.fi.

Hyvinkään Lämpövoima Oy on kaupunkikonserniin kuuluva kaukolämpöyhtiö, jonka lämmön vuosimyynti on 320 GWh, liikevaihto 20 MEUR ja henkilökunnan määrä 24. Olemme toimineet menestyksellisesti alan edelläkävijäyritysten joukossa yli 40 vuoden ajan.