Kesätyöntekijä talousosastollemme

 

 

Tarjoamme HLV:llä tänäkin vuonna kesätöitä tulevaisuuden lupauksille. Ohessa talousosastolla työskentelevän Dani Pullisen kirjoitus tunnelmistaan yrityksessämme.

 

HLV:n tarjoama mahdollisuus kesätöihin oli itselleni erittäin tervetullut, näin pandemian ja vaikeiden kesätyömarkkinoiden keskellä, minun täytyykin olla tästä erityisen kiitollinen. Aika energisenä (Ha! alaan liittyvä huono vitsi) ja tunnollisena työntekijänä, uransa alussa, en pelkää kokeilla uusia asioita ja tarttua tarjottuihin mahdollisuuksiin. Olen tutustunut Hyvinkään Lämpövoima Oy:hyn yrityksenä jo aikaisemmin ja kuullut monilta tahoilta positiivisia asioita yrityksen toimintatavoista.

Olen Hämeestä kotoisin oleva 25-vuotias tuleva Kauppatieteiden kandidaatti. HLV henkilökunnassa on paljon Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa opiskelleita ja myös minä opiskelen nykyisessä LUT-yliopistossa. Minulla on myös aikaisempaa työkokemusta energia-alalta. Jalkapallosta juurtuva vahva tiimipelaajan asenne ja innokkuus mahdollistaa työelämässä kaikkien kanssa hyvin toimeen tulemisen ja päämäärien saavuttamisen. Heti ensimmäisestä päivästä HLV:n henkilöstön ja esimiesten kanssa työskentely on luonut hyvän ympäristön uuden oppimiseen, oman talouden- ja kirjanpidollisen asiantuntemuksen hiomiseen.

Työskentelen kesän ajan ostoreskontrassa ja tehtävistä on nopeasti muodostunut itselleni hyvä käsitys. Toki olen reskontrien kanssa työskennellyt aikaisemminkin, joten siirtyminen näihin tehtäviin on tuntunut itselleni varsin luontaiselta. Erityisesti tässä muutoksessa on auttanut asiantuntevat työtoverit mahdollistaen sujuvan alun. Työpaikan perhemäinen ilmapiiri, työntekijöiden kohtelu ja fasiliteetit mahdollistavat yhä vain kasvavan HLV:n toimitapojen arvostuksen.

Hyvää kesää HLV:n ja itseni puolesta kaikille!

Dani