AVOIN TYÖPAIKKA: KIRJANPITÄJÄ

Pitkäaikaisen vastuuhenkilömme jäädessä eläkkeelle haemme vakituiseen tehtävään

KIRJANPITÄJÄÄ

 

Tehtävänäsi tulet hoitamaan itsenäisesti yhtiön kirjanpitoa, maksuliikennettä, palkanlaskentaa sekä alv-asioita. Tuet tehtävässäsi myös yrityksen HR- ja ICT-toimintoja.

Haemme tehtävään tilinpäätöstaitoista taloushallinnonammattilaista, joka omaa vankan kokemuksen ja hyvät näytöt onnistumisista aikaisemmissa tehtävissä. Toimit luontaisesti IT-järjestelmien kanssa ja hahmotat hyvin liiketoiminnan kokonaisuuksia. Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto talouden alalta. Katsomme eduksi palkanlaskennan kokemuksen ja energia-alan tuntemuksen.

Henkilönä olet helposti lähestyttävä tiimipelaaja, joka ei pelkää laittaa itseään likoon arjen haasteissa. Ymmärrät talous- ja muiden sisäisten palvelujen roolin liiketoimintojen tukena. Olet tekijänä tarkka sekä luonteeltasi analyyttinen ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Osallistut myös vastuualueen ja sen järjestelmien kehittämiseen osana tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle työpaikan sopivan kokoisessa lämpimässä ja liiketoiminnaltaan vakaassa yrityksessä, jossa henkilöstö pääsee aidosti vaikuttamaan asioihin ja näkemään konkreettisesti työnsä jäljen. Työyhteisössämme on hyvä henki ja kehitämme aktiivisesti toimintaamme. Apunasi työtehtävässä ovat ammattitaitoiset työkaverit, nykyaikaiset IT-järjestelmät sekä joustavat työjärjestelyt. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etumme ovat kilpailukykyiset.  

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Juha Kauhajärvi p. 050 5588 706, juha.kauhajarvi@hlv.fi(parhaiten tavoitettavissa ti 9.2 klo 13-15 ja to 18.2 klo 13-15.

Onko tämä sinun seuraava unelmatehtäväsi? Hae meille viimeistään 26.2.2021 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@hlv.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.