Joustavia lämmitysjärjestelmän elinkaaripalveluita

Alueen parhaana Energiakumpanina haluamme tarjota Asiakkaalle rakennusten lämmityksen parhaan palvelukokemuksen koko rakennusten elinkaaren ajan.

Lähtökohtana on tehdä elinkaaripalveluilla asiakkaan lämmitysjärjestelmien käytöstä ja kunnossapidosta entistä huolettomampaa koko rakennusten elinkaaren ajan. Oli kyse sitten lämmitysjärjestelmiin liittyvästä asiantuntija- tai asennustyöstä, meiltä löytyy näihin sopiva palvelu.

Suunnittelemme joustavasti yhdessä asiakkaan kanssa palvelun asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja rakennuksen lämmitysjärjestelmään soveltuvaksi. Palveluiden tuottamisessa hyödynnämme laajaa alueellista kumppanuusverkostoa.

Lisätietoa eri palveluista löydät alta. Tutustu myös Tietopankista löytyviin Esitteisiin, Ohjeisiin jaVideo-oppaisiin.

 

Palvelut

Askarruttaako jokin asia kaukolämpöön liittyvä kysymys tai tarvitset apua lämmityslaitteistojen käyttöön liittyen? Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kaukolämpöön liittyvissä kysymyksissä. Tarvittaessa autamme sinua paikan päällä esimerkiksi lämmönjakokeskuksen käytönopastuksen muodossa.

Sähköinen asiakaspalvelu:

Yhteydenottolomake

Asiakaspalvelu ja laskutus: 

Sirpa Lilja p. (019) 4580 215

etunimi.sukunimi@hlv.fi

Myynti ja tekninen asiakaspalvelu:

Ville Rouvinen p. (019) 4580 210

etunimi.sukunimi@hlv.fi

Kaukolämpöverkot:

Sami Pesonen p. (019) 4580 217

etunimi.sukunimi@hlv.fi

 

Haluatko antaa palautetta, ruusuja tai risuja, koskien toimintaamme? Onko sinulla jokin idea, jolla voisimme kehittää palveluamme? Lähetä sähköpostia hlv (at) hlv.fi tai ota yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme. Palautteesi on meille arvokas toiminnan kehittämisemme kannalta. Palkitsemme kaikki palautetteen antajat HLV-tuotteella.


Oletko asennuttamassa lämmönjakokeskusta uudisrakennukseen tai uusimassa olemassa olevaa lämmönjakokeskusta? Tilaa tällöin maksuton asiakaslaitetarkastus suunnittelullle, asennuksille ja laitteiston luovutukselle.Asiakaslaitetarkastuksella varmistat laitteidesi toimintakunnon ennen niiden asennusta, käyttöönottoa ja laitteiston vastaanottoa urakoitsijalta.

Hyväksytyt tarkastukset ovat edellytys kaukolämpöliittymän ja lämmönjakokeskuksen käyttöönotolle. Samalla se turvaa oikeutesi esimerkiksi takuuasioissa ja vuodon sattuessa.

Tarkastukset suoritetaan Energiateollisuus ry:n julkaisun K1/2013 rakennusten kaukolämmitys, määräykset ja ohjeet mukaisesti. Asennuksista vastaava urakoitsija on velvollinen tilaamaan ne alla olevista yhteystiedoista.

Alla olevat tarkastukset kuuluvat asiakaslaitetarkastuksiin. Tutustu myös rakentajan ohjeisiin Tietopankistamme.

1 Arkkitehtikuvien tarkastus ja lausunnot rakennuslupavaiheessa

2 LVI-piirustusten tarkastukset ja lausunnot suunnittelijoille

3 Lämmönjakolaitteiden käyttöönottotarkastukset

4 Lämmönjakolaitteiden lopputarkastukset

Muistathan myös ennen keskussaneerauksen tilausta urakoitsijalta pyytää häneltä todistus KKL-pätevyyksistä, jotka ovat edellytys asennusten toteutukselle. KKL-pätevyys on merkki siitä, että urakoitsijalla on riittävä tietotaito saneeraukseen liittyen.

Ota yhteyttä ja tilaa suunnittelu-, käyttöönotto- tai lopputarkastus.

Yhteydenottolomake

Sami Pesonen

Asiakkuus- ja verkostopäällikkö

p. 040 3360099

etunimi.sukunimi@hlv.fi


Tarjoamme alueen parhaana energiakumppanina asiakkaillemme monipuolisia asiantuntijapalveluita yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Alla on esitetty esimerkkejä asiantuntijapalveluista.

Kaukolämmityslaitteiden katselmus

Askarruttaako lämmönjakokeskuksen toimintakunto? Tähän ratkaisuna tarjoamme kaukolämmityslaitteiden katselmusta. Katselmusten suoritus perustuu SKY:n suositukseen K3 / 1995.

Kiinteistön energiakatselmus

Mietitkö mahdollisia energiansäästötoimenpiteitä? Tähän suosittelemme kiinteistöjen energiakatselmusta. Suoritamme kiinteistöjen energiakatselmuksia yhdessä yhteistyökuppanimme kanssa MOTIVAn kehittämän katselmusmetodin mukaisesti.

Kiinteistöjen kuntokartoitukset

Mietitkö mahdollisia korjaustarpeita kiinteistössäsi? Tähän suosittelemme kiinteistöjen kuntokartoista esim. LVI-järjestelmiin liittyen. Suoritamme kiinteistöjen kuntokartoituksia yhdessä yhteistyökuppanimme kanssa MOTIVAn kehittämän katselmusmetodin mukaisesti.

Koulutuspalvelut

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa myös kaukolämmön käyttöön ja energiansäästöön liittyviä koulutuksia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja suunitellaan yhdessä sinulle sopiva palvelu.

Yhteydenottolomake

Sami Pesonen

Asiakkuus- ja verkostopäällikkö

p. 040 3360099

etunimi.sukunimi@hlv.fi


Tarjoamme alueen parhaana energiakumppanina asiakkaillemme monipuolisia käyttö- ja huoltopalveluita yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Alla on esitetty esimerkkejä tarjoamistamme käyttö- ja huoltopalveluista.

Lämmönjakolaitteiston sopimushuollot

Sopimushuollot on perinteinen tapa varmistaa lämmönjakolaitteistosi toimintakunto. Käymme säännöllisesti läpi laitteistosi toimintakunnon ja toimitamme tästä raportin suoraan asiakkaan Online-palveluun. 

Käyttö- ja valvontasopimukset

Tarvitsetko lämmitysjärjestelmällesi ammattitaitoista käyttäjää ja käytönvalvojaa. Meiltä löytyy alueen parhaan energiakumppanina valmiudet kattavaan käyttö- ja valvontapalveluun. Käyttö- ja valvontapalvelu sisältää asiakkaiden tuotanto- ja lämmitysjärjestelmien käyttö-, valvonta- ja huoltopalveluja sopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva palvelu.

Yhteydenottolomake

Sami Pesonen

Asiakkuus- ja verkostopäällikkö

p. 040 3360099

etunimi.sukunimi@hlv.fi


Onko kiinteistösi lämmönjakolaitteisto tulossa käyttöikänsä päähän tai etsitkö uudiskohteen lämmönjakolaitteistolle asentajaa? Haluaisitko selvittää laitteiston toimintakunnon ennen saneerausta?

Alueen parhaan energiakumppanina meillä on valmiudet toimittaa nopeasti ja kustannustehokkaasti uusi lämmönjakokeskus asennustöineen tai saneerata vanha lämmönjakokeskus uuteen tarvittavine esiselvitystöineen. Palvelumme sisältää sopimuksen mukaiset toimenpiteet avaimet käteen-periaatteella rakennuksen kaukolämpölaitteille sekä kattavat takuu- ja neuvontapalvelut Hyvinkäällä. Tutustu myös rakentajan ohjeisiin Tietopankissamme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva palvelu.

Yhteydenottolomake

Sami Pesonen

Asiakkuus- ja verkostopäällikkö

p. 040 3360099

etunimi.sukunimi@hlv.fi


Tarvitsetko apua lämmitys- tai muun lvi-järjetelmän etävalvonnassa. Paikallisena toimijana lähellä sinua meillä on mahdollisuus auttaa sinua löytämään tarpeitasi vastaava ja rakennuksen järjestelmiin parhaiten soveltuva valvomopalvelu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva palvelu.

Yhteydenottolomake

Sami Pesonen

Asiakkuus- ja verkostopäällikkö

p. 040 3360099

etunimi.sukunimi@hlv.fi


Vikailmoituspalvelu tarjoaa asiakkaille lämmityslaitteiden vikaantuessa puhelimitse tai paikan päällä tapahtuvan neuvonnan sekä tarvittaessa ensiapuna annettavien pienten korjaus- ja huoltotöiden suorittamisen ympäri vuorokauden. Vikatilanteen sattuessa ota yhteyttä alla olevaan numeroon.

Vikailmoitusnumero 019-485261


 

Hoida hankintasi vaivatta OPn rahoituksella.

Tästä linkistä voit hakea rahoitusta omilla verkkopankkitunnuksillasi: Hae rahoitusta

 Näin hoidat hankintasi vaivatta!

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 

        Rahoitus 1 000–30 000 €.

        Joustava takaisinmaksuaika.

        Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.

        Laskutuspalkkio 7 €/kk.

        Luoton perustamismaksu 50 €.

        Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

        Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen     asunnon perusparannusta.

        Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

 

 

*KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35

kuukauden laina-ajalla on 9,47 %, kun nimelliskorko on 7,20 %. Luottohinta on 11 400,68 €. (Tilanne 04/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 

Alta löydät laskurin, jolla voit laskea itsellesi sopivan kuukausierän