Siirry sisältöön

Työpaikkailmoitus

Nykyisen vastuuhenkilömme siirtyessä urallaan eteenpäin haemme

 

Liiketoimintapäällikköä / Head of Unit

 

johtamaan kaukolämpöliiketoimintaamme

 

Vastaat oman liiketoimintasi johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksesta kokonaisvastuullisesti yhtiön strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Vastuualueeseesi kuuluvat kaukolämmön asiakkuudet, myynti, kaukolämpöverkko, tuote- ja palveluratkaisut sekä näiden kehittäminen. Hyvinkään Lämpövoima tunnetaan alan edelläkävijänä uusissa energiaratkaisuissa, ja toivomme että jaat kanssamme saman tavoitteen myös tulevaisuudessa. Osallistut aktiivisesti myös koko yhtiön johtamiseen ja kehittämiseen osana neljän hengen johtoryhmäämme.

Olet innostunut ja aktiivinen toiminnan kehittäjä, joka ei pelkää laittaa itseään likoon arjen haasteissa yhdessä henkilöstön kanssa. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja tuloshakuinen. Teet sujuvasti yhteistyötä suurasiakkaiden ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa, ja rakennat tulevaisuuden innovatiivisia energiaratkaisuja yhdessä heidän kanssaan. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Apunasi sinulla on osaava tiimi, jonka lähiesimiehenä toimit. Johtamisotteesi on tavoitteellinen, innostava, sparraava ja ihmisläheinen.

Odotamme, että sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus liiketoimintavastuullisista tehtävistä ja näyttöä niissä onnistumisesta. Katsomme eduksi kaukolämpöalan vahvan tuntemuksen. Koulutuksesi voi olla esim. DI, insinööri tai vastaava. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tervetuloa osaksi lämminhenkistä työyhteisöämme!

Lisätietoja tehtävästä antavat Inhunt Group Oy:n Senior Headhunterit Timo Viljakainen (puh. 040 503 5554) ja Tarja Ilvonen (puh. 050 569 1921 sekä toimitusjohtaja Sanna Kytömäki p. 040 190 6345 (parhaiten tavoitettavissa pe 21.4 klo 13-15 ja pe 28.4 klo 10-12).

Hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen voit jättää viimeistään 7.5.2023 osoitteessa

https://inhunt.fi/inhunt_jobs/_liiketoimintapaallikko-head-of-unit/

Lisätietoja yhtiöstä sekä innovatiivisista tuote- ja palveluratkaisuistamme löydät näiltä sivuilta.

 

Hyvinkään Lämpövoima Oy on Hyvinkään kaupungin kokonaan omistama palveluyhtiö. Päätehtävämme on pitää Hyvinkää lämpimänä. Tarjoamme asiakkaillemme myös älykkääseen lämmitykseen ja energiansäästöön liittyviä ratkaisuja ja palveluja. Lämmönhankinnastamme 90 % perustuu jätteiden energiahyötykäytöstä syntyvään lämpöön ja biopohjaiseen lämpöön. Liikevaihtomme on noin 30 milj. euroa vuodessa, ja meillä on töissä 25 ammattilaista. Jatkamme yhtiön pitkää perinnettä alan edelläkävijänä rakentamalla Hyvinkäällä käytöstä poistettuun hiekkakuoppaan suuren lämmön kausivaraston ensimmäisenä Suomessa.