Siirry sisältöön

Työpaikkailmoitus

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä seuraaviin haasteisiin, haemme näkemyksellistä ja dynaamista

 

Toimitusjohtajaa

 

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti yhtiön toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksesta hallituksen määrittämän strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Apunasi sinulla on osaava ja aktiivinen johtoryhmä.

Olet innostunut toiminnan kehittäjä, joka ei pelkää laittaa itseään likoon arjen haasteissa yhdessä henkilöstön kanssa. Fokuksesi on vahvasti tulevaisuuden energiaratkaisuissa. Omaat kokemusta strategian valmistelusta ja hallitustyöskentelystä. Sinulla on vahva kokemus liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Olet aktiivinen verkostoituja ja esiintymiskykyinen johtaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Johtamisotteesi on sparraava ja ihmisläheinen. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat aktiivisesti energia-alan kehitystä, ja osallistut myös alan vaikuttamistyöhön.

Katsomme eduksi energia-alan tuntemuksen, osaamisen suurista investointiprojekteista ja kokemuksen kuntaomisteisen yhtiön johtamisesta. Johdettavaksesi saat erinomaisessa strategisessa ja taloudellisessa tilanteessa olevan yhtiön, joka toimii alansa edelläkävijänä. Pääset mukaan toteuttamaan suuria strategisia hankkeitamme ensimmäisenä Suomessa. Työyhteisömme on ammattitaitoinen, dynaaminen ja lämminhenkinen, ja samaa henkilöstömme toivoo myös uudelta toimitusjohtajalta.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään pe 27.1.2023.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Konsultti Sami Nykänen p. 040 156 3663

Nykyinen toimitusjohtaja Sanna Kytömäki p. 040 190 6345
Sanna on parhaiten tavoitettavissa ma 9.1 klo 12-15, pe 13.1 klo 9-11 ja ke 18.1 klo 9-11

Kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen p. 040 673 2001
Hallituksen varapuheenjohtaja Onni Rostila p. 040 553 6599
Johanna ja Onni ovat parhaiten tavoitettavissa ke 11.1 klo 9-11, ma 16.1 klo 10-12 ja ke 18.1 klo 12-15.

Hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen voit jättää pe 20.1. klo 14 mennessä osoitteessa: TOIMITUSJOHTAJA – Mercuri Urval

 

Hyvinkään Lämpövoima Oy on Hyvinkään kaupungin kokonaan omistama palveluyhtiö. Päätehtävämme on pitää Hyvinkää lämpimänä. Tarjoamme asiakkaillemme myös älykkääseen lämmitykseen ja energiansäästöön liittyviä ratkaisuja ja palveluja. Lämmönhankinnastamme 90 % perustuu jätteiden energiahyötykäytöstä syntyvään lämpöön ja biopohjaiseen lämpöön. Liikevaihtomme on noin 30 milj. euroa vuodessa, ja meillä on töissä 26 ammattilaista. Jatkamme yhtiön pitkää perinnettä alan edelläkävijänä rakentamalla Hyvinkäällä käytöstä poistettuun hiekkakuoppaan suuren lämmön kausivaraston ensimmäisenä Suomessa.