Taloyhtiöfoorumeissa jaetaan energiatehokkuustietoa ja -osaamista

Hyvinkään Energianeuvonta - EnergiaHelppi kutsuu yhdessä Ramboll Finlandin sekä Motivan kanssa alueesi taloyhtiöiden hallitusten jäsenet tutustumaan toisiinsa, jakamaan kokemuksia ja tietoa energiatehokkuudesta sekä tekemään aktiivista yhteistyötä kiinteistöjen ja alueen kehittämiseksi. Vapaamuotoisesti toimiviin taloyhtiöfoorumeihin kootaan yhteen oman kaupunginosan tai naapuruston taloyhtiöiden hallitukset sekä energiaekspertit.

Taloyhtiöfoorumin hyödyt

MITÄ HYÖTYÄ ON OSALLISTUMISESTA?

  • Mahdollisuus pienentää taloyhtiön energia- sekä korjauskustannuksia 
  • Mahdollisuus parantaa asumisolosuhteita 
  • Mahdollisuus nostaa kiinteistön ja koko alueen arvoa

Alueellinen energianeuvoja Ramboll Finland auttaa foorumitoiminnan käynnistämisessä toimimalla ensimmäisen kokouksen koollekutsujana ja puheenjohtajana sekä tarjoamalla energianeuvontaa taloyhtiöille. Taloyhtiöt päättävät osallistumisestaan foorumin tapaamisiin itsenäisesti, eivätkä sitoudu mihinkään osallistuessaan tapaamisiin.

Koko kevään 2021 kestävä kampanja sisältää virtuaalitapahtumia, viestintää ja neuvontaa niin taloyhtiöiden hallituksille, vuokrataloyhtiöiden hallinnolle kuin taloyhtiöiden asukkaillekin.

ENERGIANEUVONTAA TALOYHTIÖILLE 

  • Tietoa yhteiskilpailutuksista 
  • Tietoa energiatarkastuksista 
  • Tietoa energiatehokkuutta parantavista huolto- ja korjaustoimenpiteistä 
  • Tietoa energiaekspertti-toiminnasta

Lisätietoa taloyhtiöfoorumeista: https://www.motiva.fi/koti_ja_asuminen/taloyhtiot/taloyhtiofoorumi 

Ilmoita taloyhtiösi mukaan: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/dc09ae57-acde-4900-9e86-066ce542b442?displayId=Fin2191259 

Taloyhtiöfoorumiin liittyvät kysymykset: energianeuvonta@ramboll.fi.