Siirry sisältöön

Etäluettava palovaroitin

Parantaa kiinteistösi turvallisuutta

 

Pelastuslaki uudistui 1.1.2024. Vastuu palovaroittimien hankinnasta, kunnossapidosta ja toimivuuden varmistamisesta siirtyi asukkaalta taloyhtiöille. Taloyhtiöiden on varmistettava, että asunnot on varustettu riittävällä määrällä toimivia palovaroittimia ja että nämä tarkastetaan säännöllisesti. Asukkaiden vastuulla on ilmoittaa taloyhtiölle mahdollisista palovaroittimien vioista. Lakiuudistuksella on kahden vuoden siirtymäaika vuoden 2026 loppuun asti.

Tarjoamme taloyhtiöille helpon ja vaivattoman palveluratkaisun

Olemme suunnitelleet tuotteen vastaamaan uuden pelastuslain 17 §:n asettamiin vaatimuksiin, jotka edellyttävät jokaiselta rakennuksen omistajalta täyttä huolenpitovastuuta palovaroittimista.

Palveluratkaisumme ei ainoastaan täytä lakisääteisiä velvoitteita, vaan palovaroittimiin on integroitu sensorit, jotka mittaavat samanaikaisesti huoneistojen lämpötilaa ja sisäilman suhteellista kosteutta. Näiden ja kehittyneen analytiikan avulla voidaan havainnoida kuinka energiatehokkaasti taloyhtiön lämmitysjärjestelmä toimii.

Ratkaisumme tarjoaa kiinteistön omistajille vaihtoehdon, jossa turvallisuus ja käyttökokemus yhdistyvät vaivattomaksi palveluratkaisuksi taloyhtiöille ja kiinteistön omistajille.

Tutustu alla olevaan esitykseen ja ole yhteydessä meihin yhteystietojen kautta tai varaa aika tarkemmalle tuote-esittelylle esityksen loppupuolella olevasta varauskalenterista.

Tutustu palveluratkaisuumme

Ratkaisun lisäarvo taloyhtiöllenne

Vaivaton ratkaisu uuden pelastuslain vaatimusten täyttämiseen

 

Auttaa tunnistamaan miten lämmitysjärjestelmä toimii kiinteistössänne

 

Apu energiansäästöpotentiaalin ja -toimenpiteiden tunnistamiseen

Muita energiapalveluita kiinteistöllesi

Palveluportaali

Kiinteistöjen kulutus- ja olosuhdeseurantaan suunnitellun palveluportaalimme avulla saat aina reaaliaikaista sekä luotettavaa tietoa kiinteistönhallinnan avuksi. Kustannustehokas järjestelmä auttaa ennakoimaan ja ehkäisemään kiinteistön vikatiloja sekä suuria remontteja – samalla kiinteistösi energiatehokkuutta parantaen.

Sisäilmaolosuhdepalvelu

Käytössäsi on kattava valikoima sisäilmaolosuhteiden valvontaan tarkoitettuja ratkaisuja aina tilojen lämpötilojen kosteuden valvonnasta hiilidioksidin ja VOC-yhdisteiden valvontaan. Olosuhdetiedot toimitetaan palveluportaaliin, jossa näet kootusti ja reaaliaikaisesti kiinteistöjen sisäilmaolosuhteiden tilanteen. Palveluun kuuluu myös kattavat automaattiset hälytysratkaisut, jolloin saat
halutessasi joko sähköpostiin tai puhelimeen tiedon 24/7 sisäilmaolosuhteiden poikkeamista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

pasi n

Pasi Nevalainen

Energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalvelut

Arttu Nevaranta

Myynti-insinööri

Myynti