Siirry sisältöön

Asiakastarina: As Oy Hakalanmetsän kokemuksia Fiksulämmöstä ja palovaroittimista

Turvallisuutta ja mielenrauhaa etävalvottavien palovaroittimien avulla

As Oy Hakalanmetsä on yksi monista taloyhtiöistä, jotka ovat vaihtaneet kaukolämpötuotteensa Fiksulämpöön. Palveluun kuuluu olennaisena osana laadukkaat etävalvottavat palovaroittimet. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Lasse Läntelä kertoo, miten nämä palovaroittimet ovat parantaneet heidän asumisviihtyvyyttään ja turvallisuuttaan.

”Palovaroittimien hankinta on ollut erinomainen lisä meidän taloyhtiömme turvallisuusratkaisuihin”, kertoo Läntelä. ”Kun saimme tarjouksen Lämpövoimalta tästä tuotteesta, teimme taloyhtiön hallituksen kokouksessa päätöksen ottaa sen heti käyttöön. Se tarjoaa meille jatkuvan mielenrauhan, sillä tiedämme, että palovaroittimemme ovat aina toimintakunnossa ja asunnoissa paikallaan. Tämän lisäksi saamme vielä lisätietoa taloyhtiömme lämmitysjärjestelmän toiminnasta.”

Mies asentaa palovaroitinta kattoon. Hänellä on yllään keltamusta huomiotakki, jossa on heijastinnauhoja.

Miten palovaroittimet toimivat?

Fiksulämpöön kuuluvat palovaroittimet ovat etävalvottavia, mikä tarkoittaa, että niiden toiminta on tarkastettavissa milloin tahansa internet-selaimella toimivan raportointiportaalin avulla. Tällä voidaan varmistua, että koko taloyhtiön palovaroittimet ovat aina toimintakunnossa ja täyttävät turvallisuusvaatimukset. Etävalvonnasta on erityistä hyötyä ikäihmisille, joilla ei välttämättä ole kykyä tai mahdollisuutta testata palovaroittimia itsenäisesti.

As Oy Hakalanmetsän tapauksessa palvelu aloitettiin kartoittamalla kiinteistön palovaroitintarpeet ja varmistamalla, että jokaiseen asuntoon sekä yhteisiin tiloihin asennettiin pelastuslain edellyttämä määrä laitteita.

”Kokonaisvaltainen palvelu on todella vaivaton meille. Meidän ei tarvitse huolehtia siitä, että laitteet olisivat vanhentuneita tai rikkoutuneita, sillä etävalvontajärjestelmä ilmoittaa automaattisesti, jos jokin laite tarvitsee huoltoa tai vaihtoa,” jatkaa Läntelä.


Asukkaiden kokemukset

Asukkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä uusiin palovaroittimiin. He ovat erityisesti arvostaneet sitä, ettei heidän tarvitse itse huolehtia palovaroittimien paristojen vaihdosta tai toimintakunnon tarkistamisesta. Lisäksi asukkaat arvostavat sitä, että huoltoliikkeen suorittamat vuosittaiset palovaroittimien tarkastuskierrokset voidaan jättää etävalvonnan vuoksi pois.

”Sopimus ja aikataulu asennuksesta olivat selkeät. Asukkaiden mukaan työ hoitui siististi, reippaasti ja roskia tai jälkiä jättämättä,” Läntelä kertoo.

As Oy Hakalanmetsän kokemukset uusista palovaroittimista ovat olleet erittäin positiivisia. Etävalvottavat palovaroittimet ovat tuoneet merkittävää lisäarvoa taloyhtiön turvallisuuteen ja asumisviihtyvyyteen, ja puheenjohtaja Lasse Läntelä suosittelee niitä lämpimästi kaikille taloyhtiöille.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää tarjoamistamme palovaroittimista ja niiden tuomista eduista, ota yhteyttä myyntipalveluumme. Turvataan yhdessä kotisi ja kiinteistösi paloturvallisuus parhaalla mahdollisella tavalla.

Myynnin yhteystiedot

Puhelin: (019) 458 0202
Sähköposti: myyntipalvelu@hlv.fi