Siirry sisältöön

Kaukolämpölaitteiden uusinta

Kaukolämpölaitteiden uusinta

Kaukolämpölaitteet ovat hyvin varmatoimisia ja pitkäikäisiä. Kaukolämpölaitteiden käyttöikä on tyypillisesti noin 20-25 vuotta. 20 käyttövuoden jälkeen kaukolämpölaitteiden toimintavarmuus saattaa heikentyä, ja käyttö- ja kunnossapitokustannukset kasvaa. Kaukolämpölaitteiden suositeltavaan uusinta-ajankohtaan vaikuttavat käyttökohde ja säännöllisesti toteutetut huollot.

HLV:n työntekijät
lari asiakaskohteen ovella

Kaukolämpölaitteet avaimet käteen -palveluna

Meidän kauttamme saat halutessasi kaukolämpölaitteet kiinteistöösi helposti ja vaivattomasti. Avaimet käteen -palveluun kuuluvat
• uuden lämmönjakokeskuksen kilpailutus ja hankinta
• vanhan lämmönjakokeskuksen purku
• uuden lämmönjakokeskuksen asennus
• käyttöopastus asiakaslaitteiden käyttöön

”Yhteistyö Lämpövoiman kanssa sujui jouhevasti – sekä lämpövoiman oma henkilöstö että aliurakoitsijat olivat nopeita ja erittäin ammattitaitoisia”, HLV:n asiakas.

Ota yhteyttä, ja tilaa meiltä maksuton arviointikäynti. Saat asiantuntijamme arvion nykyisen laitteiston kunnosta ja uusimistarpeesta. Mikäli kaukolämpölaitteesi ovat uusimisen tarpeessa, saat tarjouksen laitteiston uusimisesta Avaimet käteen -palveluna.

 

Meiltä saat myös asiantuntevat vuosihuoltopalvelut kaukolämpölaitteillesi.

Tutustu palveluun tästä

Muistilista

Uuden laitteiston suunnitelma (kytkentäkaavio) tulee toimittaa lämpöyhtiölle tarkastettavaksi: asiakaslaitetarkastukset@hlv.fi

Urakoitsijalta vaaditaan työnjohtajan KKL-pätevyyksiä. Vaativuusluokka määräytyy kohteen vaativuuden mukaan.

Käyttöönottotarkastus tulee tilata lämpöyhtiöltä. Käynti on maksuton, ja sillä varmistetaan laitteiston turvallinen käyttö. Varaa käyttöönottotarkastus hyvissä ajoin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva palvelu.

ville r

Ville Rouvinen

Palveluinsinööri

Myynti ja tekninen asiakaspalvelu