Siirry sisältöön

Kaukolämpötuotteet taloyhtiöille

Uudet kaukolämpötuotteet auttavat käyttämään energiaa fiksummin

Perinteisen kaukolämpösopimuksen rinnalla on nyt tarjolla uudet FIKSULÄMPÖ ja HUOLETONLÄMPÖ -tuotteet. Fiksulämmön tavoitteena on auttaa taloyhtiöitä käyttämään lämmitysenergiaa tehokkaammin, ja samalla säästämään rahaa ja ympäristöä. Huoletonlämpö -tuotteen avulla pidät huolen, että kaukolämpölaitteistosi on tehokas ja turvallinen käyttää. Kaukolämmön perustuote eli PERUSLÄMPÖ säilyy edelleenkin asiakkaan saatavilla, joten tuotteen vaihto ei ole pakollinen.

 

Kaukolämpölaitteiston tarkastus

HUOLETONLÄMPÖ – lisäturvaa lämmitykseen

Huoletonlämpö -tuotteen avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia kaukolämpölaitteidesi toiminnasta – asiantuntijamme varmistavat, että kaukolämpölaitteistosi on toimiva, tehokas ja turvallinen. Lisäksi saat käyttöösi kattavan energian ja veden seurannan palveluportaalin.

100% uusiutuvaa lämpöä

FIKSULÄMPÖ – energiatehokkaampaa lämmitystä

Fiksulämmön avulla lämmität kiinteistösi fiksummin. Energiansäästötoimenpiteet näkyvät suoraan taloyhtiön lämpölaskussa asumismukavuudesta tinkimättä. Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan kiinteistön energia- ja talotekniset kehittämistarpeet sekä pitämään kaukolämpölaitteet hyvässä käyttökunnossa.

PERUSLÄMPÖ – tuttu ja turvallinen kaukolämpö

Peruslämpö on tuttu ja turvallinen, kaukolämmön perustuote. Peruslämpö sisältää kaukolämpöön kuuluvat peruspalvelut, kuten ilmaisen neuvonnan ja laitteiden käyttöopastuksen sekä neuvontapalvelun vikatilanteissa.