Siirry sisältöön

Bio- ja maakaasu

Bio- ja maakaasu ovat helppokäyttöisiä polttoaineita käytettäviksi esimerkiksi rakennusten lämmityskattiloissa.

Biokaasu – puhdasta ja 100 % uusiutuvaa

Ympäristöystävällistä

Biokaasu on 100-prosenttisen uusiutuva energiamuoto ja täysin vapaa hiilidioksipäästöistä. Valmistamisessa hyödynnetään yhdyskuntajätteestä eriteltyjä biojakeita.

Lähellä tuotettua

Biokaasua tuotetaan Gasumin Riihimäen biokaasulaitoksella. Asiakkaillemme toimittama biokaasu on yksi hienoista alueellisen kiertotalouden lopputuotteista.

Helppokäyttöistä

Biokaasu on helppokäyttöinen polttoaine, mikä soveltuu sellaisenaan käytettäväksi lämmityskattiloissa, säteilylämmittimissä tai eri teollisuusprosesseissa.

Maakaasu – vähäpäästöisin fossiilinen polttoaine

Vähäpäästöinen polttoaine

Maakaasu on fossiilisista polttoaineista hiilidioksidin osalta vähäpäästöisin vaihtoehto lämmityskattiloiden polttoaineena.

Ei rikki- tai raskasmetallipäästöjä

Maakaasu ei palaessaan tuota lainkaan haitallisia rikki- ja raskasmetallipäästöjä.

Helppökäyttöistä

Maakaasu on helppokäyttöinen polttoaine, mikä soveltuu sellaisenaan käytettäväksi lämmityskattiloissa, säteilylämmittimissä tai eri teollisuusprosesseissa.

Bio- ja maakaasua Sahanmäen teollisuusalueen asiakkaille

Toimitamme bio- ja maakaasua vain Sahanmäen jakeluverkon asiakkaille. Kaasu toimitetaan asiakkaalle kaasuliittymän kautta. Kaasuverkkomme paine on 4bar, mutta alennamme paineen asiakkaan tarvitsemaan paineeseen.

Kaasu siirretään asiakkaalle pääasiassa maanalla sijaitsevassa muovista valmistetussa paineistetussa siirtoputkessa. Kaasuverkko on merkitty maastoon valkoisin merkintäpaaluin ja kilvin, mistä käy ilmi omistajan yhteystiedot ja kaasulinjan sijainti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva liittymäratkaisu.

Otto Kingelin

Otto Kingelin

Tuotantopäällikkö
ville r

Ville Rouvinen

Palveluinsinööri

Myynti ja tekninen asiakaspalvelu