Siirry sisältöön

Kaukolämpötuotteet yrityksille ja yhteisöille

Uusia vaihtoehtoja kiinteistösi fiksumpaan lämmitykseen

Kiinteistösi lämmitystuotteiksi on nyt tarjolla uusia vaihtoehtoja, jotka auttavat käyttämään lämmitysenergiaa tehokkaammin, ja samalla säästämään rahaa ja ympäristöä. FIKSULÄMPÖ, JOUSTOLÄMPÖ ja HUOLETONLÄMPÖ tarjoavat entistä paremmat mahdollisuudet seurata ja optimoida kiinteistösi lämmitysenergian käyttöä. Uusien tuotteiden käyttöönotto on helppoa – halutessasi toimimme kiinteistösi energiamanagerina varmistaen lämmityslaitteiden hyvän toimivuuden ja energiankäytön optimoinnin.

 

Kaukolämpölaitteiston tarkastus

HUOLETONLÄMPÖ – lisäturvaa lämmitykseen

HuoletonLämpö -tuotteen avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia kaukolämpölaitteidesi toiminnasta – asiantuntijamme varmistavat, että kaukolämpölaitteistosi on toimiva, tehokas ja turvallinen. Lisäksi saat käyttöösi kattavan energian ja veden seurannan palveluportaalin.

100% uusiutuvaa lämpöä

FIKSULÄMPÖ – energiatehokkaampaa lämmitystä

Fiksulämmön avulla lämmität kiinteistösi fiksummin. Energiansäästötoimenpiteet näkyvät suoraan kiinteistön lämpölaskussa. Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan kiinteistön energia- ja talotekniset kehitystarpeet sekä pitämään kaukolämpölaitteet hyvässä käyttökunnossa.

100% uusiutuvaa lämpöä

JOUSTOLÄMPÖ – joustavaa ja hiilineutraalia lämmitystä

Joustolämpö on kausihinnoitteluun perustuva ja kokonaan uusiutuva lämpötuote, joka sopii erityisesti kiinteistöille joiden energiankäyttö on joustavaa. Kiinteistön energiansäästötoimenpiteet pienentävät suoraan lämpölaskua.

PERUSLÄMPÖ – tuttu ja turvallinen kaukolämpö

Peruslämpö on tuttu ja turvallinen, kaukolämmön perustuote. Varmistamme, että kiinteistöllesi toimitetaan lämpöä kaikissa tilanteissa. Peruslämpö sisältää kaukolämpöön kuuluvat peruspalvelut, kuten ilmaisen neuvonnan ja laitteiden käyttöopastuksen sekä neuvontapalvelun vikatilanteissa.