Siirry sisältöön

Kaukolämpötuotteet yrityksille ja yhteisöille

Uusia vaihtoehtoja kiinteistösi fiksumpaan lämmitykseen

Kiinteistösi lämmitystuotteiksi on nyt tarjolla uusia vaihtoehtoja, jotka auttavat käyttämään lämmitysenergiaa tehokkaammin, ja samalla säästämään rahaa ja ympäristöä. FIKSULÄMPÖ ja JOUSTOLÄMPÖ tarjoavat entistä paremmat mahdollisuudet seurata ja optimoida kiinteistösi lämmitysenergian käyttöä. Uusien tuotteiden käyttöönotto on helppoa – halutessasi toimimme kiinteistösi energiamanagerina varmistaen lämmityslaitteiden hyvän toimivuuden ja energiankäytön optimoinnin.

100% uusiutuvaa lämpöä

FIKSULÄMPÖ – fiksua lämmitystä helposti

Fiksulämmön avulla lämmität kiinteistösi fiksummin. Energiansäästötoimenpiteet näkyvät suoraan kiinteistön lämpölaskussa. Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan kiinteistön energia- ja talotekniset kehitystarpeet sekä pitämään kaukolämpölaitteet hyvässä käyttökunnossa.

100% uusiutuvaa lämpöä

JOUSTOLÄMPÖ – joustava ja ekologinen lämpötuote

Joustolämpö on kausihinnoitteluun perustuva ja kokonaan uusiutuva lämpötuote, joka sopii erityisesti kiinteistöille joiden energiankäyttö on joustavaa. Kiinteistön energiansäästötoimenpiteet pienentävät suoraan lämpölaskua.

PERUSLÄMPÖ – kaukolämmön perustuote

Peruslämpö on tuttu ja turvallinen, kaukolämmön perustuote. Varmistamme, että kiinteistöllesi toimitetaan lämpöä kaikissa tilanteissa. Peruslämpö sisältää kaukolämpöön kuuluvat peruspalvelut, kuten ilmaisen neuvonnan ja laitteiden käyttöopastuksen sekä neuvontapalvelun vikatilanteissa.