Siirry sisältöön

Etäluentapalvelut

Tunne kiinteistösi ja kerää tietoa vastuullisten päätösten tueksi

 

Etäluentapalvelu tarjoaa hyvinkääläisille kiinteistön omistajille helpon ja kustannustehokkaan langattoman lämpö-, vesi- ja sähkömittareiden luentapalvelun. Etäluenta on kokonaispalvelu, jolla voidaan toteuttaa esimerkiksi taloyhtiössä veden etäluenta huoneistokohtaisesti. Tarjoamme kokonaispalveluna tarvittavat mittarit, langattoman tiedonsiirron ja mittarin luennan halutulla aikavälillä sekä lukemien tiedonsiirron haluttuihin järjestelmiin. Optiona voimme tarjota mittareiden asennuksia, urakan koordinointia sekä tarvittaessa myös laskutuspalveluita.

Etäluentapalvelun hyödyt:

Ei monimutkaisia kiinteistökohtaisia järjestelmiä
Kustannustehokkuus asennuksissa langattomien mittareiden ansiosta
Ei tarvetta investoida etäluentaan langattoman tiedonsiirron ansiosta
Mittarit ovat vaatimusten mukaisia
Lämpövoiman huolehtii etäluentalaitteiden kunnosta ja ylläpidosta
Tiedonsiirto etäluentajärjestelmästä muihin järjestelmiin on kustannustehokasta ja helppoa

Tutustu etäluentaratkaisuumme

Säästä kulutuksessa ja pienennä kustannuksia

Huoneistokohtainen vedenkulutuksen mittaus ja kulutukseen pohjautuva laskutus vähentää asukkaiden veden kulutusta, kun asukkaat ovat itse vastuussa oman vesilaskunsa suuruudesta. Lämpimän käyttöveden kulutuksen vähentäminen pienentää myös taloyhtiön lämpölaskua.

Havaitse vuodot

Vesimittareiden sisäänrakennetut vuotovahdit tarkkailevat veden kulutusta ja hälyttävät, kun veden kulutus on poikkeuksellista. Esimerkiksi pieneltä asialta tuntuva vuotava WC-istuin voi aiheuttaa pahimmillaan satojen eurojen lisälaskun asukkaalle.

Täyttää energiatehokkuus-
lainsäädännön edellytykset

Kiinteistöjen energiatehokkuuslainsäädännön uudistuessa uusissa ja linjasaneerattavissa asuinkiinteistöissä edellytetään huoneistokohtaista mittausta, kulutukseen perustuvaa laskutusta ja kulutustietojen
raportointia asukkaille. Siirtyminen digitaalisten palveluiden piiriin kannattaa myös jo asennettujen manuaalisesti luettavien huoneistokohtaisten vesimittareiden tullessa vaihtoikään.

Muita energiapalveluita kiinteistöllesi

Palveluportaali

Kiinteistöjen kulutus- ja olosuhdeseurantaan suunnitellun palveluportaalimme avulla saat aina reaaliaikaista sekä luotettavaa tietoa kiinteistönhallinnan avuksi. Kustannustehokas järjestelmä auttaa ennakoimaan ja ehkäisemään kiinteistön vikatiloja sekä suuria remontteja – samalla kiinteistösi energiatehokkuutta parantaen.

Sisäilmaolosuhdepalvelu

Käytössäsi on kattava valikoima sisäilmaolosuhteiden valvontaan tarkoitettuja ratkaisuja aina tilojen lämpötilojen kosteuden valvonnasta hiilidioksidin ja VOC-yhdisteiden valvontaan. Olosuhdetiedot toimitetaan palveluportaaliin, jossa näet kootusti ja reaaliaikaisesti kiinteistöjen sisäilmaolosuhteiden tilanteen. Palveluun kuuluu myös kattavat automaattiset hälytysratkaisut, jolloin saat
halutessasi joko sähköpostiin tai puhelimeen tiedon 24/7 sisäilmaolosuhteiden poikkeamista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

pasi n

Pasi Nevalainen

Energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalvelut

Arttu Nevaranta

Myynti-insinööri

Myynti