Siirry sisältöön

Palveluportaali

Reaaliaikaista ja luotettavaa tietoa kiinteistöstäsi

Kiinteistöjen kulutus- ja olosuhdeseurantaan suunnitellun palveluportaalimme avulla saat aina reaaliaikaista sekä luotettavaa tietoa kiinteistönhallinnan avuksi. Kustannustehokas järjestelmä auttaa ennakoimaan ja ehkäisemään kiinteistön vikatiloja sekä suuria remontteja – samalla kiinteistösi energiatehokkuutta parantaen.

Asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä oleva järjestelmä soveltuu useisiin erilaisiin kohteisiin aina pienistä asuinkiinteistöistä suuriin teollisuuskohteisiin. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit tarkastella kiinteistösi tietoja kätevästi missä ja milloin vain, esimerkiksi tietokoneella tai mobiililaitteella.

Palveluportaalin avulla

Tarkastelet helposti kaikkien kiinteistöjesi olosuhteita
Seuraat veden ja energian kulutusta
Seuraat olosuhteita tarpeidesi mukaan
Halutessasi mittaat esim. ilmankosteutta, aurinkopaneelien tuottoa, hiilijalanjälkeä jne.
Saat hälytykset poikkeustiloista välittömästi

Soveltuu uusiin sekä vanhoihin kiinteistöihin

Asennetaan ”Avaimet käteen” palveluna

Perehdytys käyttöönoton yhteydessä

Sisältää kattavan asiakaspalvelun

Mahdollistaa datan keskittämisen sekä helpon jakamisen

palveluportaali mobiili

Vaivaton ja nopea käyttöönotto

Käyttöönottoa varten kiinteistössä ei tarvitse olla valmiina sähköisiä ratkaisuja. Käyttöönoton yhteydessä kartoitetaan mahdolliset olemassa olevat mittarit ja anturit sekä mahdollisuudet niiden hyödyntämiseksi. Mittauslaitteet voidaan asentaa kiinteistöön myös ennen käyttöönottoa.

Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä

Modernin käyttöliittymän lukeminen ei vaadi asiantuntijaosaamista. Järjestelmä kokoaa kerätyn datan yhdelle näkymälle etusivulle, joka on käyttäjän muokattavissa. Visuaalisesti esitetyt raportit ovat havainnollistavia ja siksi myös helposti vertailtavissa.

Palveluportaalin avulla keskität kaikki kiinteistösi mittaustiedot vaivattomasti yhteen järjestelmään. Palveluportaali itsessään tuo lisätietoa mm. rakennuksen energiatehokkuudesta ja olosuhteista, jotta varsinaisia energiatehokkuustoimenpiteitä pystytään toteuttamaan suunnitellusti ja hallitusti. Esimerkiksi laskemalla yhden asteen sisälämpötilaa saavutetaan n. 5% energiansäästö. Sisälämpötilan lasku voidaan tarvittaessa toteuttaa kiinteistön lämmönjakolaitteiston tai patteritermostaattien kautta.

Palveluportaali osana Fiksulämpöä 3,71 €/mittauspiste/kk sis. alv 24 %.

Muita energiapalveluita kiinteistöllesi

Sisäilmaolosuhdepalvelu

Käytössäsi on kattava valikoima sisäilmaolosuhteiden valvontaan tarkoitettuja ratkaisuja aina tilojen lämpötilojen kosteuden valvonnasta hiilidioksidin ja VOC-yhdisteiden valvontaan. Olosuhdetiedot toimitetaan palveluportaaliin, jossa näet kootusti ja reaaliaikaisesti kiinteistöjen sisäilmaolosuhteiden tilanteen. Palveluun kuuluu myös kattavat automaattiset hälytysratkaisut, jolloin saat halutessasi joko sähköpostiin tai puhelimeen tiedon 24/7 sisäilmaolosuhteiden poikkeamista.

Etäluentapalvelu

Käytössäsi on hyvinkääläinen etäluentainfra ja siihen liittyvä osaaminen. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme etäluentaratkaisut kattavasti energia- ja vesimittareille aina huoneistokohtaisten mittausten tasolle sekä toimittamaan etäluentatiedon haluamaasi järjestelmään esimerkiksi valvontaa, raportointia tai laskutusta varten. Etäluentapalvelun yhteydessä on mahdollista hankkia palveluportaali, jossa näet kootusti kiinteistösi kaikkien mittareiden tiedot.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

pasi n

Pasi Nevalainen

Energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalvelut

Arttu Nevaranta

Myynti-insinööri

Myynti