Siirry sisältöön

Töihin meille

Haluatko päästä työskentelemään energia-alan eturintamassa ja tulla osaksi osaavaa ja palveluhenkistä henkilöstöämme? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla.

Avoimet työpaikat

Uuden mielenkiintoisen työtehtävän auetessa ilmoitamme siitä tällä sivulla. Meillä voit työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelun, myynnin, hallinnon, verkostojen tai muiden energia-alan asiantuntijatehtävien parissa. Mikäli et malta odottaa avautuvia työpaikkoja ja haluat jo päästä osaksi energistä porukkaamme, voit jättää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@hlv.fi.

Meillä on seuraavat avoimet työpaikat

Kaukolämpöverkon ja lämpökeskusten käyttövalvoja

Kesätyöntekijöitä 4 eri työtehtävään

.


Tutustu työntekijöihimme

 

Uusi liiketoimintapäällikkö Åke Vikstedt aloitti työt Hyvinkään Lämpövoimalla marraskuun alussa. Edellinen työkokemus yhtiöstä on 15 vuoden takaa. Hän vetää Asiakkuus -tiimiä, joka keskittyy asiakaskannan hallintaan, kaukolämpöenergian ja siihen liittyvien tuotteiden ja palveluiden myyntiin sekä markkinointiin.
20.12.2023
Hyvinkään Lämpövoimalla viisi vuotta työskennellyt Pasi Nevalainen aloitti tänä syksynä uudessa roolissa kehityspäällikkönä. Aiemmin energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalveluista huolehtinut Nevalainen vastaa nyt Lämpövoiman tuote- ja palvelukehityksestä ja ideoi tulevaisuuden tuote- ja palveluratkaisuja. Kysyimme häneltä haastattelussa lisää työhistoriasta ja nykyisestä työtehtävästä.
07.12.2023
Haastateltavana meillä on tällä kertaa asentajatiimin työnjohtaja Olli Syrjä, jolle työvuosia Lämpövoimalla on kertynyt jo kymmenkunta.
08.09.2023
Lämpövoima tarjoaa tänäkin vuonna kesätyöpaikan kahdelle opiskelijalle. Veera Viljanen aloitti kesätyöt toukokuun alussa. Hän opiskelee Turussa, mutta palasi kotikaupunkiinsa Hyvinkäälle kesän ajaksi ja kerää nyt Lämpövoimalla arvokasta työkokemusta. Kyselimme Veeralta ajatuksia Lämpövoimalla työskentelystä.
31.05.2023
Haastattelimme Lämpövoimalla viime marraskuussa myynnissä aloittanutta Arttu Nevarantaa. Arttu on meillä jo toista kertaa - ensimmäisellä kerralla hän teki opinnäytetyön kunnossapitopuolelle.
16.02.2023
Haastateltavaksi pöydän toiselle puolelle istui tällä kertaa Lämpövoimalla jo yli 40 vuotta työskennellyt kaukolämpöasentaja Harri Viertoma.
09.12.2022
Haastattelussa meillä on tällä kertaa taloushallinnon kesätyöntekijä Dani Pullinen. Hän on Lämpövoimalla jo toista kesää töissä.
03.08.2022
Haastattelimme Lämpövoiman viestinnän kesätyöntekijää Hannaa ja kysyimme mm. miten kesä Lämpövoimalla on lähtenyt käyntiin ja mitä odotuksia Hannalla on kesätyötä kohtaan.
13.06.2022

Henkilöstö on tärkein voimavaramme

Tavoitteenamme on olla hyvä työnantaja ja haluttu työpaikka. Työllistämme noin 25 energia-alan ammattilaista. Meille tärkeää ovat henkilöstön hyvinvointi sekä monitaitoisuus ja osaamisen jatkuva kehittäminen. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvaan oppimiseen, ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman alan jatko-opintoihin työn ohessa. Teemme myös yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa tarjoamalla opiskelijoille harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja.

HLV työnantajana

Työantajana tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan kanssamme kaukolämmön hiilineutraalia tulevaisuutta alan eturintamassa.

Henkilöstö

Pääset osaksi pientä, mutta osaavaa porukkaamme, jossa 25 energia-alan asiantuntijaa ottavat sinut lämpimästi vastaan.

Arki HLV:llä

Arjessamme korostuu erinomainen yhteistyö ja yhdessä tekeminen. Meillä on hyvä meininki, joka välittyy myös asiakkaillemme.

Työhyvinvointi

Välitämme aidosti työntekijöistämme, mikä näkyy erityisesti turvallisen työympäristön varmistamisessa ja mahdollisuutena kehittää osaamistaan. Virkistäytymistä unohtamatta!

25 kpl

Energia-alan ammattilaisia

 

45 v.

Henkilöstön keski-ikä

1 kpl

Työtapaturmia (2023)

2 kpl

Palkattuja harjoittelijoita (2023)