Siirry sisältöön

Töihin meille

Haluatko päästä työskentelemään energia-alan eturintamassa ja tulla osaksi osaavaa ja palveluhenkistä henkilöstöämme? Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla.

Henkilöstö on tärkein voimavaramme

Tavoitteenamme on olla hyvä työnantaja ja haluttu työpaikka. Työllistämme noin 25 energia-alan ammattilaista. Meille tärkeää ovat henkilöstön hyvinvointi sekä monitaitoisuus ja osaamisen jatkuva kehittäminen. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvaan oppimiseen, ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman alan jatko-opintoihin työn ohessa. Teemme myös yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa tarjoamalla opiskelijoille harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja.

HLV työnantajana

Työantajana tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan kanssamme kaukolämmön hiilineutraalia tulevaisuutta alan eturintamassa.

Henkilöstö

Pääset osaksi pientä, mutta osaavaa porukkaamme, jossa 25 energia-alan asiantuntijaa ottavat sinut lämpimästi vastaan.

Arki HLV:llä

Arjessamme korostuu erinomainen yhteistyö ja yhdessä tekeminen. Meillä on hyvä meininki, joka välittyy myös asiakkaillemme.

Työhyvinvointi

Välitämme aidosti työntekijöistämme, mikä näkyy erityisesti turvallisen työympäristön varmistamisessa ja mahdollisuutena kehittää osaamistaan. Virkistäytymistä unohtamatta!

25 kpl

Energia-alan ammattilaisia

 

45 v.

Henkilöstön keski-ikä

1 kpl

Työtapaturmia (2022)

2 kpl

Palkattuja harjoittelijoita (2022)

Avoimet työpaikat

Uuden mielenkiintoisen työtehtävän auetessa ilmoitamme siitä tällä sivulla. Meillä voit työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelun, myynnin, hallinnon, verkostojen tai muiden energia-alan asiantuntijatehtävien parissa. Mikäli et malta odottaa avautuvia työpaikkoja ja haluat jo päästä osaksi energistä porukkaamme, voit jättää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@hlv.fi.

Meillä on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka

Liiketoimintapäällikkö

 

Tutustu työntekijöihimme

 

Haastattelimme Lämpövoimalla viime marraskuussa myynnissä aloittanutta Arttu Nevarantaa. Arttu on meillä jo toista kertaa - ensimmäisellä kerralla hän teki opinnäytetyön kunnossapitopuolelle.
16.02.2023
Haastateltavaksi pöydän toiselle puolelle istui tällä kertaa Lämpövoimalla jo yli 40 vuotta työskennellyt kaukolämpöasentaja Harri Viertoma.
09.12.2022
Haastattelussa meillä on tällä kertaa taloushallinnon kesätyöntekijä Dani Pullinen. Hän on Lämpövoimalla jo toista kesää töissä.
03.08.2022
Haastattelimme Lämpövoiman viestinnän kesätyöntekijää Hannaa ja kysyimme mm. miten kesä Lämpövoimalla on lähtenyt käyntiin ja mitä odotuksia Hannalla on kesätyötä kohtaan.
13.06.2022