Siirry sisältöön

Haastattelussa taloushallinnon kesätyötekijä Dani Pullinen

Haastattelussa meillä on tällä kertaa taloushallinnon kesätyöntekijä Dani Pullinen. Hän on Lämpövoimalla jo toista kesää töissä.

 

Kuka olet ja millainen on työ/opiskeluhistoriasi?

Olen Dani ja opiskelen LUT-yliopistossa Kauppatieteiden maisteritutkintoa. Aloitin energia-alalla työskentelyn Helenillä ja olen nyt toista kesää Hyvinkään Lämpövoima Oy:llä työsuhteessa. Olen hoitanut Helenillä myyntireskontraa ja nyt HLV:ssä ostoreskontraa ja muita taloushallinnon tehtäviä.

Opinnoissani olen valinnut pääaineekseni laskentatoimen ja sivuaineena on ollut aikaisemmin johtamista ja nyt analytiikkaa.

Kuvassa Lämpävoiman kesätyöntekijä Dani Pullinen

Mikä sinut sai kiinnostumaan kesätyöstä Hyvinkään Lämpövoimalla?

Tähän vastatakseni tulee minun palata oikeastaan viime kesään, kun olin ensimmäistä kertaa kesätöissä Hyvinkään Lämpövoima Oy:llä. Olin hoitanut myyntireskontraa edellisessä yrityksessä, joten ostoreskontraan jatkaminen tuntui luontevalta ja itseäni kiinnosti nähdä mitä kaikkea tämä puoli sisältää. Olen alun perin ollut jo kiinnostunut energialasta, viitaten edellä mainittuun työhistoriaani. Taloustietojeni ja taitojeni laajentaminen koulussa ja työpaikalla on ollut oma päämääräni ja olen oppinut paljon työskennellessäni HLV:ssä.

Yleisesti juuri tämänhetkinen maailmantilanne on syventänyt mielenkiintoa ja alan tärkeyttä itselleni. Tietynlaisen murrosvaiheen seuraaminen niin ulkopuolelta kuin sisäpuolelta, valmistaa tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollistaa oikeiden asioiden huomaamisen. Tämä toinen vuosi on onnistunut laajentamaan katsaustani HLV:stä ja olenkin ymmärtänyt joitain asioita syvemmällä tasolla, kokonaisuuksina, ei irrallisina osina.

Miten työskentely Lämpövoimalla on sujunut?

Lämpövoimalla työskentely on ollut itselleni sopiva yhdistelmä tarkkaavaisuutta ja mielekkyyttä sisältäviä tehtäviä. Olen tykännyt siitä, että yksikään työpäivä ei ole ollut täysin samanlainen. Tehtävien kirjo on itselleni mukava asia. Sopivat rutiinit ja työtehtävät saavat mukavan säväyksen hieman erilaista tehtävää ja työpaikan ilmapiirin kruunaa mukavat kollegat.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työnkuvaani kuuluu ostoreskontran ylläpito ja talousyksikön tehtäviä. Pyrin olemaan avulias ja auttamaan kaikissa toimistolla tapahtuvissa asioissa ja osallistumaan kaikkiin mahdollisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

Mitä odotat kesätyöltäsi?

Mukavia työpäiviä. Tietynlaiset rutiinit antavat hyvän aloituksen päivään, erinäiset työtehtävät pitävät päivän mielenkiintoisena ja ruoka- sekä kahvitauolla tulee toimistolla oltaessa rupateltua mukavia muiden työntekijöiden kanssa. Tykkään olla avuksi ja autan mielelläni asioissa, jos vain voin.

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Nautin vapaa-ajastani pelaillen jalkapalloa, frisbeegolfia harrastellen ja näpräten tietokoneita. Olen päässyt näkemään tänä kesänä muutaman kesäteatteriesityksen ja yrittänyt lukea hieman lisää kirjoja. Toki kirjojen kulutus on pääasiassa äänikirjojen muodossa, jolloin se on enemmän itselleni sopivaa ajanvietettä, samalla voi vaikka leikata ruohoa. Talvisin aion vaihtaa jalkapallon futsaliin ja ajattelin antaa hiihtämiselle mahdollisuuden kuntoharjoitteluna.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyöpaikan kolmelle innokkaalle työntekijälle. He työskentelevät osana Asiakkuus- ja verkostotiimiä sekä Kunnossapitotiimiä. Miten kesätyöt ovat sujuneet? Lue lisää blogista.
13.06.2024
Uusi kaukolämpöasentaja Ville Oksanen haki meille, kun kaveri vinkkasi avoimesta paikasta ja suositteli Lämpövoimaa työnantajana.
24.05.2024
Hyvinkään Lämpövoima juhlii tänä vuonna pyöreitä vuosia. Lokakuun viimeisenä päivänä tulee täyteen 50 vuotta siitä, kun Hyvinkään valtuusto teki päätöksen osakeyhtiön perustamisesta huolehtimaan kaupungin lämmittämisestä. Yhtiön 50-vuotisjuhlavuosi näkyy viestinnässämme ja tapahtumissamme Hyvinkäällä ympäri vuoden.
20.03.2024
Hyvinkään Lämpövoiman työturvallisuustavoitteena on nolla tapaturmaa ja tänä vuonna liityimmekin Nolla Tapaturmaa -foorumin jäseneksi. Päästäksemme tavoitteeseen, tulee turvalliset toimintatavat olla sisäänrakennettuna meidän kaikkien toimintaan.
23.02.2024