Siirry sisältöön

Älykkäät energiaoptimointiratkaisut

Älykästä energiaoptimointia yrityksille ja yhteisöille

Älykäs palovaroitinjärjestelmä

Palveluratkaisumme ei ainoastaan täytä lakisääteisiä velvoitteita, vaan palovaroittimiin on integroitu sensorit, jotka mittaavat samanaikaisesti liiketilojen lämpötilaa ja sisäilman suhteellista kosteutta. Näiden ja kehittyneen analytiikan avulla voidaan havainnoida kuinka energiatehokkaasti taloyhtiön lämmitysjärjestelmä toimii.

Etäluettava palovaroitin

 

Kiinteistökohtaisten vesimittareiden etäluenta

Etäluentapalvelu tarjoaa hyvinkääläisille kiinteistön omistajille helpon ja kustannustehokkaan langattoman lämpö-, vesi- ja sähkömittareiden luentapalvelun. Tarjoamme kokonaispalveluna tarvittavat mittarit, langattoman tiedonsiirron ja mittarin luennan halutulla aikavälillä sekä lukemien tiedonsiirron haluttuihin järjestelmiin.

Etäluentapalvelut

Älylämmönjakokeskus

Tuomme vuoden 2024 alusta alkaen markkinoille uuden Älylämmönjakokeskus palveluna-tuotteen. Palvelumalli toimitetaan sekä kaukolämmönjakolaitteiden saneerauskohteisiin että uudisrakennuksiin ja sopii parhaiten teholtaan suurille ja keskisuurille kaukolämmön käyttäjille alkaen noin sadan kiloWatin lämmitystehosta.

Käytännössä palvelumalli tarkoittaa, että Hyvinkään Lämpövoima Oy huolehtii lämmönjakolaitteiston mitoituksesta, hankinnasta ja asennuttamisesta. Asiakas maksaa kaukolämpöpalvelujen lisäksi kuukausimaksua jolla rahoitetaan laitteiston hankinta-, käyttö- ja kunnossapitokulut.

Älylämmönjakokeskus palveluna