Siirry sisältöön

Kaukolämpöä kotiin

Kaukolämmön avulla lämmität kotisi helposti ja huolettomasti. Hyvinkäällä kaukolämpö on edullista ja ekologisesti tuotettua. Sinun ei tarvitse huolehtia lämmityksen toimivuudesta – me huolehdimme siitä puolestasi.

Huoleton kaukolämpö lämmittää sekä mieltä että kukkaroa

Edullista lämpöä

Meiltä saat lähialueen edullisinta lämpöä. Valtakunnallisesti kaukolämpömme hinta on 13 % alle keskiarvon. Teemme kaikkemme sen eteen, että uusiutuvien lämpöjen osuus saadaan nostettua lähes sataan prosenttiin ja kaukolämmön hinta pysyy kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessa.

Ympäristön ehdoilla

Kaukolämpö on Hyvinkäällä tuotettu ekologisesti – peräti 90 % lämmöstä tuotetaan bioenergialla ja jätteiden energiakäytöstä syntyvällä hukkalämmöllä. Halutessasi voit valita 100 %:sti uusiutuvan kaukolämpötuotteen myös omakotitaloon.

Huoletonta lämmitystä

Voit olla luottavaisin mielin, koska kokonaisvastuu lämmityksestäsi on meillä – huolehdimme, että saat aina vastuullisesti tuotettua lämpöä turvallisesti ja toimitus- varmasti kotiisi. Lämminhenkiset asiantuntijamme takaavat huolettomat lämmityspalvelut.

Vastuullisuus on kaikkien valintojemme vihreä lanka.

Hanki kaukolämpö kotiin

Kaukolämpöön liittyminen on helppoa. Vaivattomin tapa hankkia kaukolämpö kotiin on Avaimet käteen-kaukolämpöliittymä, jossa me hoidamme kaiken liittymäasennuksesta lämmönjakokeskuksen toimitukseen ja viritykseen.

Aloita katsomalla kartasta sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme. Liity kaukolämpöön sivulta löydät ohjeet liittymiseen.

Tarkista toiminta-alue kartasta

Liity kaukolämpöön

Lämmöllä sinua palvelemassa

Sirpa Lilja

Sirpa Lilja

Palveluasiantuntija

Laskutus ja sopimusmuutokset

ville r

Ville Rouvinen

Palveluinsinööri

Myynti ja tekninen asiakaspalvelu