Siirry sisältöön

100% uusiutuvaa lämpöä

Helppolämpö – vieläkin helpompaa ja huolettomampaa lämmitystä

Helppolämmön avulla lämmität omakotitalosi ekologisesti ja entistä helpommin. Sinun ei tarvitse enää huolehtia lämmityksen toimivuudesta – autamme pitämään talosi lämpimänä kaikissa tilanteissa, myös asiakkaan lämmönjakokeskuksen rikkoutuessa. Asiantuntijamme on apunasi myös kodin energiatehokkuusasioissa.

Kodin lämmitysjärjestelmän säännöllinen tarkastus ja huolto

Katsaus kodin energiatehokkuuteen hyödyntäen lämpökamerakuvausta

100 % uusiutuva lämpö, joka varmennetaan alkuperätakuiden avulla.

Nopea ja luotettava apu lämpökeskuksen rikkoutumistilanteissa

Kaukolämmön lisäpalvelut alennettuun hintaan. Alennus on -5 % kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisista tuote- ja palveluhinnoista.

Sisältää myös kaukolämmön peruspalvelut, kuten ilmaisen neuvonnan ja laitteiden käyttöopastuksen
sekä neuvontapalvelun vikatilanteissa 24/7*

*) Neuvontapalvelu vikatilanteissa sisältää asiakkaille lämmityslaitteiden vikaantuessa puhelimitse tai paikan päällä tapahtuvan neuvonnan sekä tarvittaessa ensiapuna annettavien pienten korjaus- ja huoltotöiden suorittamisen ympäri vuorokauden. Korjaus- ja huoltotöistä veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston ja varaosien mukaiset kustannukset.

 

Helppolämpö-sopimukseen sisältyvät palvelut

Helppolämpö-sopimus sisältää lukuisia rahan arvoisia etuja. Niiden avulla saat tietoa rakennuksen energiatehokkuudesta ja voit käyttää lämmitysenergian mahdollisimman viisaasti. Lämmönjakokeskuksen rikkoutuessa saat meiltä nopeasti avun ja tarvittaessa lisälämmittimet korjauksen ajaksi.

Lämmitysjärjestelmän tarkastus ja huolto

Tarkastamme kolmen vuoden välein lämmönjakokeskuksen, kodin lämmityslaitteiden kuten patteritermostaattien ja vesiliittymän kunnon. Tarvittaessa myös opastamme laitteiston käytössä sekä kerromme asukkaalle tärkeimmät havaintomme tarkastuksesta. Tarkastusraportti toimitetaan Online-palveluun. Huomioithan, että kesäkaudella tarkastuksia ei tehdä.

Varaa tarkastusaika netistä

Lämpökuvaus

Teemme tarkastuksen yhteydessä myös kevyen lämpökamerakuvauksen joko seinärakenteisiin tai sähkökeskukseen. Havainnot ja suositukset jatkotoimenpiteistä kerromme asukkaalle.

Korjaustakuu

Takaamme uuden keskuksen asennuksen alkaen seuraavana päivänä keskuksen rikkoutuessa normaalilla urakkahinnalla. Järjestämme lisälämmittimet keskuksen vaihdon/korjaamisen ajaksi. Korjaustakuu koskee alle 25 vuotta vanhoja, 2-piirisiä lämmönjakokeskuksia. Palvelu on saatavilla myös vanhemmille ja 3-piirisille keskuksille pidemmällä vasteajalla.

Vikailmoitus ja käytönopastus

Maksuton vikailmoitusnumero ja käytönopastus asiakkaan käytössä.

Lisäpalvelut

5 % alennus lisäpalveluista kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisista tuote- ja palveluhinnoista. Asiakkaan käytössä myös kattava varaosavarasto.

100% uusiutuvaa lämpöä

Uusiutuva lämpö on biopohjaisesti tuotettua lämpöä tai hukkalämpöä, joka varmennetaan alkuperätakuujärjestelmän avulla.

Hinnoittelu

Hinnoittelu koostuu kuukausittain veloitettavasta kiinteästä kuukausimaksusta* ja energian käytön mukaisesta energiamaksusta.

Ajan tasalla olevan hinnaston löydät täältä.

*) Helppolämpö-tuotteesta tehdään toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Tuotteen kuukausihinta pitää sisällään lämmitysjärjestelmän tarkastus- ja huoltopalvelun. Mikäli asiakas vaihtaa tuotteen Peruslämpö-tuotteeseen ennen 24 kk edellisestä tarkastus- ja huoltopalvelukäynnistä, veloitetaan asiakkaalta tuotteen päättämismaksu kulloinkin voimassa olevien tuotesopimusehtojen ja palvelumaksuhinnaston mukaisesti. Päättämismaksun suuruus on maksimissaan 230 € (sis. alv 24 %). Tutustu sopimusehtojen kohtiin 1.3.2 ja 1.4.4 sekä palvelumaksuhinnastoon.

Ladattavat lisätiedot

Tilaa tuotesopimusehdot

Hyvinkään Lämpövoiman asiakkaana voit tilata omaa kiinteistöäsi koskevat tuotesopimusehdot. Toimitamme sopimusehdot sähköpostitse noin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Tilattavat sopimusehdot:

  • HELPPOLÄMPÖ-tuotesopimusehdot
  • FIKSULÄMPÖ-tuotesopimusehdot
  • JOUSTOLÄMPÖ-tuotesopimusehdot
  • HUOLETONLÄMPÖ-tuotesopimusehdot

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä (019) 458 0202 tai myyntipalvelu@hlv.fi ja kerromme lisää.