Siirry sisältöön

Kaukolämpöä yrityksille ja yhteisöille

Kaukolämmön avulla lämmität kiinteistösi helposti ja huolettomasti. Hyvinkäällä kaukolämpö on edullista ja ekologisesti tuotettua. Sinun ei tarvitse huolehtia lämmityksen toimivuudesta – me huolehdimme siitä puolestasi.

Huoleton kaukolämpö lämmittää sekä mieltä että kukkaroa

Edullista lämpöä

Meiltä saat lähialueen edullisinta lämpöä. Valtakunnallisesti kaukolämpömme hinta on 13 % alle keskiarvon. Teemme kaikkemme sen eteen, että uusiutuvien lämpöjen osuus saadaan nostettua lähes sataan prosenttiin ja kaukolämmön hinta pysyy kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessa.

Ympäristön ehdoilla

Kaukolämpö on Hyvinkäällä tuotettu ekologisesti – peräti 90 % lämmöstä tuotetaan bioenergialla ja jätteiden energiakäytöstä syntyvällä hukkalämmöllä. Halutessasi voit valita 100 %:sti uusiutuvan kaukolämpötuotteen myös omakotitaloon.

Huoletonta lämmitystä

Voit olla luottavaisin mielin, koska kokonaisvastuu lämmityksestäsi on meillä – huolehdimme, että saat aina vastuullisesti tuotettua lämpöä turvallisesti ja toimitus- varmasti kotiisi. Lämminhenkiset asiantuntijamme takaavat huolettomat lämmityspalvelut.

”Lämpövoiman kilpailukykyisesti hinnoiteltu kaukolämpö on meille tärkeää ja lähes hiilineutraali energiankäyttö tukee arvomaailmaamme”, Hotel Sveitsin johtaja.

Hanki kaukolämpö yritykselle

Kaukolämpöön liittyminen on helppoa. Vaivattomin tapa hankkia kaukolämpö kotiin on Avaimet käteen-kaukolämpöliittymä, jossa me hoidamme kaiken liittymäasennuksesta lämmönjakokeskuksen toimitukseen ja viritykseen.

Aloita katsomalla kartasta sijaitseeko kiinteistösi toiminta-alueellamme. Liity kaukolämpöön sivulta löydät ohjeet liittymiseen.

Tarkista toiminta-alue kartasta

Liity kaukolämpöön

Lämmöllä sinua palvelemassa

ville r

Ville Rouvinen

Palveluinsinööri

Myynti ja tekninen asiakaspalvelu

Sirpa Lilja

Sirpa Lilja

Palveluasiantuntija

Laskutus ja sopimusmuutokset