Siirry sisältöön

100% uusiutuvaa lämpöäJoustolämpö – joustava ja ekologinen lämpötuote

Joustolämpö on kausihinnoitteluun perustuva ja kokonaan uusiutuva lämpötuote, joka sopii erityisesti kiinteistöille joiden energiankäyttö on joustavaa. Kiinteistön energiansäästötoimenpiteet pienentävät suoraan lämpölaskua.

Kausihinnoittelu energiamaksussa

100 % uusiutuva lämpö, joka varmennetaan alkuperätakuiden avulla

Kiinteistön laskutustehon säännöllinen tarkastus, joka huomioi kuukausimaksussa kiinteistön
energiansäästötoimenpiteet

Mahdollisuus hyödyntää kiinteistön lämpökuormaa tulevaisuudessa osana kaukolämpöverkon kysyntäjoustoa

Sisältää myös kaukolämmön peruspalvelut, kuten ilmaisen neuvonnan ja laitteiden käyttöopastuksen sekä neuvontapalvelun vikatilanteissa 24/7*.

*) Neuvontapalvelu vikatilanteissa sisältää asiakkaille lämmityslaitteiden vikaantuessa puhelimitse tai paikan päällä tapahtuvan neuvonnan sekä tarvittaessa ensiapuna annettavien pienten korjaus- ja huoltotöiden suorittamisen ympäri vuorokauden. Korjaus- ja huoltotöistä veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston ja varaosien mukaiset kustannukset. Tuotekohtainen sopimus on määräaikainen 12 kk.

Hinnoittelu

Tuotteen hinnoittelu koostuu kuukausimaksusta ja energiankäyttöön perustuvasta energiamaksusta. Energiamaksu perustuu kausihinnoitteluun tuotantokustannuksia vastaavasti. Kesäkaudella lämpö on edullisinta ja talvikaudella kalleinta. Kuukausimaksun perusteena oleva mitattu laskutusteho tarkastetaan vuosittain, jolloin kiinteistössä toteutetut energiansäästötoimenpiteet vaikuttavat energiamaksun lisäksi myös kuukausimaksun suuruuteen.

Ajan tasalla olevan hinnaston löydät täältä.

Energiamaksun arviohinta eri kausille ilmoitetaan talvikautta edeltävän lokakuun loppuun mennessä. Energiamaksun hinta voi muuttua vuoden aikana energian tuotantokustannusten muuttuessa. Energiamaksun laskutuksessa käytettävä hinta vahvistetaan viimeistään kuukautta ennen kunkin kauden alkua.

Ladattavat lisätiedot

Tilaa tuotesopimusehdot

Hyvinkään Lämpövoiman asiakkaana voit tilata omaa kiinteistöäsi koskevat tuotesopimusehdot. Toimitamme sopimusehdot sähköpostitse noin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Tilattavat sopimusehdot:

  • HELPPOLÄMPÖ-tuotesopimusehdot
  • FIKSULÄMPÖ-tuotesopimusehdot
  • JOUSTOLÄMPÖ-tuotesopimusehdot
  • HUOLETONLÄMPÖ-tuotesopimusehdot

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä (019) 458 0202 tai myyntipalvelu@hlv.fi ja kerromme lisää.