Siirry sisältöön

Tilaa Hyvinkään Lämpövoiman uutiskirje

Tiedotamme uutiskirjeissä ajankohtaisista energia-asioista

Meille on tärkeää viestiä toiminnastamme avoimesti ja asiakaslähtöisesti. Uutiskirjeidemme tarkoituksena on pitää asiakkaamme ajan tasalla toiminnastamme ja energia-alan ajankohtaisista asioista. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotteista ja palveluista, hinnoista ja vastuullisista teoistamme. Jaamme myös energiansäästövinkkejä ja julkaisemme kiinnostavia asiakaskertomuksia. Uutiskirjeemme ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

 

Tilaa ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi

Hyvinkään Lämpövoima Oy tulee käyttämään tällä lomakkeella antamiasi tietoja lähettääkseen sinulle uutiskirjeitä ja muuta ajankohtaista tietoa.

Voit poistaa tai muuttaa tietojasi koska vain klikkaamalla ”Poista minut postituslistalta”-linkkiä minkä tahansa Hyvinkään Lämpövoima Oy:n lähettämän uutiskirjeen alareunassa tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla uutiskirje@hlv.fi. Käsittelemme tietojasi luottamuksella ja uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lisätietoja saat tietosuojaselosteestamme. Hyväksymällä nämä ehdot, annat Hyvinkään Lämpövoima Oy:lle luvan käsitellä tietojasi näiden ehtojen mukaisesti.