Siirry sisältöön

Tuomme markkinoille uuden Älylämmönjakokeskus palveluna -tuotteen

Uusi tuote Hyvinkään Lämpövoima Oy:n valikoimaan
Älylämmönjakokeskus palveluna   

Hyvinkään Lämpövoima on jatkanut tuotekehitystä ja pilotointia älykkäiden lämmitysratkaisuiden parissa. Pilottiasiakkaiden ja laitevalmistajien kanssa saamamme positiivisen kokemuksen myötä tuomme vuoden 2024 alusta alkaen markkinoille uuden Älylämmönjakokeskus palveluna-tuotteen.  

Palvelumalli toimitetaan sekä kaukolämmönjakolaitteiden saneerauskohteisiin että uudisrakennuksiin ja sopii parhaiten teholtaan suurille ja keskisuurille kaukolämmön käyttäjille alkaen noin sadan kiloWatin lämmitystehosta. 

Käytännössä palvelumalli tarkoittaa, että Hyvinkään Lämpövoima Oy huolehtii lämmönjakolaitteiston mitoituksesta, hankinnasta ja asennuttamisesta.  Asiakas maksaa kaukolämpöpalvelujen lisäksi kuukausimaksua jolla rahoitetaan laitteiston hankinta-, käyttö- ja kunnossapitokulut.   

Palvelumalli on asiakkaalle nykyaikainen, edullinen ja vaivaton tapa hankkia entistä energiatehokkaampaa tekniikkaa – helppo ostaa ja ylläpitää. Uuden käyttövarman lämmönjakokeskuksen sisältämän säätö- ja ohjausjärjestelmän ja laadukkaiden komponenttien ansiosta se mahdollistaa asiakkaalle merkittävät säästöt pitkällä elinkaarella. 

Älylämmönjakokeskus jakaa myös dataa, eli teknistä tietoa lämmön käyttökohteen ja tuotannon välillä. Hyvinkään Lämpövoima hyödyntää jaettua dataa energian tuotannon ja jakelun optimoinnin tarpeisiin. Tällä tavalla kaukolämpöjärjestelmän kaupunkitason tehokkuus paranee entisestään ja syntynyt säästö hyödyttää kaikkia kaukolämmön käyttäjiä.  

Tammikuu 2024 on hyvä hetki aloittaa uudenlainen yhteistyö ja energian säästäminen.  

Ota yhteys – selvitetään yhdessä kiinteistösi lämmitysjärjestelmän yhteensopivuus ja tarve uudelle Älylämmönjakokeskukselle. 

Puhelin: (019) 458 0202
Sähköposti: myyntipalvelu@hlv.fi 

Yhteistyössä on Lämpövoimaa!