Siirry sisältöön

Kesätyötekijä Veera Viljanen opiskelee rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi

Lämpövoima tarjoaa tänäkin vuonna kesätyöpaikan kahdelle opiskelijalle. Veera Viljanen aloitti kesätyöt toukokuun alussa. Hän opiskelee Turussa, mutta palasi kotikaupunkiinsa Hyvinkäälle kesän ajaksi ja kerää nyt Lämpövoimalla arvokasta työkokemusta. Kyselimme Veeralta ajatuksia Lämpövoimalla työskentelystä.

Kuka olet ja millainen on työ/opiskeluhistoriasi?

Olen Veera Viljanen ja valmistuin viime vuoden keväällä ylioppilaaksi Riihimäen lukiosta. Sen jälkeen lähdin opiskelemaan rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi Turun ammattikorkeakouluun ja nyt olen suorittanut ensimmäisen vuoden opinnot. Viimeiset kolme kesää olen ollut asiakaspalvelu työssä.

 

Mikä sinut sai kiinnostumaan kesätyöstä Hyvinkään Lämpövoimalla?

Kiinnostuin kesätöistä Hyvinkään Lämpövoimalla, koska olen kuullut paljon positiivista Hyvinkään Lämpövoimasta ja haluan arvokasta työkokemusta omalta alalta.

 

Miten ensimmäiset viikot Lämpövoimalla ovat sujuneet?

Ensimmäiset viikot Lämpövoimalla on sujuneet hyvin. Viikot ovat sisältäneet uuden työympäristön ja työnkuvan opettelua. Pääsin kuitenkin heti työn tekoon kiinni, eikä tarvinnut turhia odotella!

 

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työn kuvaani kuuluu pääasiassa tiedon keruuta ja viimeistelyä sekä tilannekartoitusta. Ja tarvittaessa muutakin.

 

Mitä odotat kesätyöltäsi?

Odotan tulevalta kesältä uuden oppimista alasta sekä uusia kokemuksia. Ja, että pääsisin seuraavana kouluvuotena hyödyntämään kesällä oppimiani asioita.

 

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajallani tykkään etenkin lenkkeillä ja pyöräillä. Tykkään myös viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

 

Uusimmat blogikirjoitukset

Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyöpaikan kolmelle innokkaalle työntekijälle. He työskentelevät osana Asiakkuus- ja verkostotiimiä sekä Kunnossapitotiimiä. Miten kesätyöt ovat sujuneet? Lue lisää blogista.
13.06.2024
Uusi kaukolämpöasentaja Ville Oksanen haki meille, kun kaveri vinkkasi avoimesta paikasta ja suositteli Lämpövoimaa työnantajana.
24.05.2024
Hyvinkään Lämpövoima juhlii tänä vuonna pyöreitä vuosia. Lokakuun viimeisenä päivänä tulee täyteen 50 vuotta siitä, kun Hyvinkään valtuusto teki päätöksen osakeyhtiön perustamisesta huolehtimaan kaupungin lämmittämisestä. Yhtiön 50-vuotisjuhlavuosi näkyy viestinnässämme ja tapahtumissamme Hyvinkäällä ympäri vuoden.
20.03.2024
Hyvinkään Lämpövoiman työturvallisuustavoitteena on nolla tapaturmaa ja tänä vuonna liityimmekin Nolla Tapaturmaa -foorumin jäseneksi. Päästäksemme tavoitteeseen, tulee turvalliset toimintatavat olla sisäänrakennettuna meidän kaikkien toimintaan.
23.02.2024