Siirry sisältöön

Kehityspäällikkö Pasi Nevalainen vastaa tuote- ja palvelukehityksestä ja ideoi tulevaisuuden ratkaisuja

Hyvinkään Lämpövoimalla viisi vuotta työskennellyt Pasi Nevalainen aloitti tänä syksynä uudessa roolissa kehityspäällikkönä. Aiemmin energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalveluista huolehtinut Nevalainen vastaa nyt Lämpövoiman tuote- ja palvelukehityksestä ja ideoi tulevaisuuden tuote- ja palveluratkaisuja. Kysyimme häneltä haastattelussa lisää työhistoriasta ja nykyisestä työtehtävästä.

Kuka olet, millainen on työhistoriasi?

36-vuotias , alun perin Lohjalta kotoisin. Opiskelin LVI-insinööriksi Oulussa ja sen jälkeen olen asunut jo 11 vuotta Hyvinkäällä. Työurani aikana olen hankkinut monipuolista kokemusta energiatehokkuuden parissa eri yrityksissä.

Aloitin työurani kiinteistöhuoltoyhtiössä, missä sain hyvin käytännön läheisen ensikosketuksen energiatehokkuuskysymyksiin Espoon ja Helsingin alueen kiinteistöissä. Siirtyessäni energiatehokkuuskonsultointiyritykseen pääsin syventämään osaamistani ja työskentelemään erilaisten asiakkaiden kanssa koko valtakunnan tasolla. Viimeiset seitsemän vuotta olen ollut mukana kaukolämpöyhtiössä, missä olen jatkanut työskentelyä energiatehokkuuden ja kaukolämpöyhtiön uusien palveluiden parissa. Kokemukseni kattaa siis sekä käytännön työn teknisen kiinteistöhuollon parissa että teknisen asiantuntijuuden energiatehokkuuskonsultoinnissa ja kaukolämpöalalla.

Mikä sinut sai kiinnostumaan energia-alasta?

Energia-ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja pääsee osallistumaan ratkaisuihin ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Lisäksi alan teknologinen kehitys luo jatkuvasti uusia haasteita ja mahdollisuuksia uusille innovaatioille ja palveluille

Mitä kehityspäällikön työkuvaan kuuluu?

Työkuvaani kuuluu kokonaisvastuu yhtiön tuote- ja palvelukehityksestä. Tehtäviini sisältyy muun muassa yhtiön tuotekehityssalkun johtaminen ja kehittäminen sekä ideointi tulevaisuuden tuote- ja palveluratkaisuista yhteistyössä johdon ja asiakkuushenkilöiden kanssa. Johdan ja seuraan myös tutkimus- ja kehitysprojekteja, toimin projektipäällikkönä näissä hankkeissa ja osallistun uusien ratkaisujen pilotointiin asiakkaiden kanssa.

Kerro työsi parhaista puolista? Minkä taas koet työssäsi haasteelliseksi?

Työn parhaita puolia on ehdottomasti työtehtävien monipuolisuus ja vaihtelevuus. Työtehtävissä haasteellisinta on hyvin teknisten kokonaisuuksien kuvaaminen asiakkaalle ymmärrettäväksi palveluksi.

Millaisissa asioissa asiakas voi ottaa sinuun yhteyttä?

Jos sinua askarruttaa jokin liittyen kiinteistöjen energiatehokkuuteen, kiinteistöautomaatioon ja etäluentaan liittyen tai sinulla on esimerkiksi toiveita Lämpövoiman palveluiden suhteen.

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Vapaa-aika kuluu kalastellen ja kuntosalilla käyden. Loput vapaa-ajasta kuluukin joutuisasti 4-vuotiaan tytön ja 1-vuotiaan pojan kanssa puuhastellessa.

Uusimmat blogikirjoitukset

Hyvinkään Lämpövoiman työturvallisuustavoitteena on nolla tapaturmaa ja tänä vuonna liityimmekin Nolla Tapaturmaa -foorumin jäseneksi. Päästäksemme tavoitteeseen, tulee turvalliset toimintatavat olla sisäänrakennettuna meidän kaikkien toimintaan.
23.02.2024
Toimitusjohtaja Sanna Kytömäki käy kirjoituksessaan läpi vuoden 2023 tapahtumia ja kohokohtia sekä tulevien vuosien tärkeimpiä strategisia haasteita.
20.12.2023
Uusi liiketoimintapäällikkö Åke Vikstedt aloitti työt Hyvinkään Lämpövoimalla marraskuun alussa. Edellinen työkokemus yhtiöstä on 15 vuoden takaa. Hän vetää Asiakkuus -tiimiä, joka keskittyy asiakaskannan hallintaan, kaukolämpöenergian ja siihen liittyvien tuotteiden ja palveluiden myyntiin sekä markkinointiin.
20.12.2023
Tänä vuonna suuntasimme joulumuistamisen HOPE ry:n kautta vähävaraisille perheille. Joulun alla HOPE:n vapaaehtoiset työntekijät ovat koonneet ja jakaneet joulukasseja monelle perheelle.
19.12.2023