Siirry sisältöön

Kehityspäällikkö Pasi Nevalainen vastaa tuote- ja palvelukehityksestä ja ideoi tulevaisuuden ratkaisuja

Hyvinkään Lämpövoimalla viisi vuotta työskennellyt Pasi Nevalainen aloitti tänä syksynä uudessa roolissa kehityspäällikkönä. Aiemmin energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalveluista huolehtinut Nevalainen vastaa nyt Lämpövoiman tuote- ja palvelukehityksestä ja ideoi tulevaisuuden tuote- ja palveluratkaisuja. Kysyimme häneltä haastattelussa lisää työhistoriasta ja nykyisestä työtehtävästä.

Kuka olet, millainen on työhistoriasi?

36-vuotias , alun perin Lohjalta kotoisin. Opiskelin LVI-insinööriksi Oulussa ja sen jälkeen olen asunut jo 11 vuotta Hyvinkäällä. Työurani aikana olen hankkinut monipuolista kokemusta energiatehokkuuden parissa eri yrityksissä.

Aloitin työurani kiinteistöhuoltoyhtiössä, missä sain hyvin käytännön läheisen ensikosketuksen energiatehokkuuskysymyksiin Espoon ja Helsingin alueen kiinteistöissä. Siirtyessäni energiatehokkuuskonsultointiyritykseen pääsin syventämään osaamistani ja työskentelemään erilaisten asiakkaiden kanssa koko valtakunnan tasolla. Viimeiset seitsemän vuotta olen ollut mukana kaukolämpöyhtiössä, missä olen jatkanut työskentelyä energiatehokkuuden ja kaukolämpöyhtiön uusien palveluiden parissa. Kokemukseni kattaa siis sekä käytännön työn teknisen kiinteistöhuollon parissa että teknisen asiantuntijuuden energiatehokkuuskonsultoinnissa ja kaukolämpöalalla.

Mikä sinut sai kiinnostumaan energia-alasta?

Energia-ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja pääsee osallistumaan ratkaisuihin ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Lisäksi alan teknologinen kehitys luo jatkuvasti uusia haasteita ja mahdollisuuksia uusille innovaatioille ja palveluille

Mitä kehityspäällikön työkuvaan kuuluu?

Työkuvaani kuuluu kokonaisvastuu yhtiön tuote- ja palvelukehityksestä. Tehtäviini sisältyy muun muassa yhtiön tuotekehityssalkun johtaminen ja kehittäminen sekä ideointi tulevaisuuden tuote- ja palveluratkaisuista yhteistyössä johdon ja asiakkuushenkilöiden kanssa. Johdan ja seuraan myös tutkimus- ja kehitysprojekteja, toimin projektipäällikkönä näissä hankkeissa ja osallistun uusien ratkaisujen pilotointiin asiakkaiden kanssa.

Kerro työsi parhaista puolista? Minkä taas koet työssäsi haasteelliseksi?

Työn parhaita puolia on ehdottomasti työtehtävien monipuolisuus ja vaihtelevuus. Työtehtävissä haasteellisinta on hyvin teknisten kokonaisuuksien kuvaaminen asiakkaalle ymmärrettäväksi palveluksi.

Millaisissa asioissa asiakas voi ottaa sinuun yhteyttä?

Jos sinua askarruttaa jokin liittyen kiinteistöjen energiatehokkuuteen, kiinteistöautomaatioon ja etäluentaan liittyen tai sinulla on esimerkiksi toiveita Lämpövoiman palveluiden suhteen.

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Vapaa-aika kuluu kalastellen ja kuntosalilla käyden. Loput vapaa-ajasta kuluukin joutuisasti 4-vuotiaan tytön ja 1-vuotiaan pojan kanssa puuhastellessa.

Uusimmat blogikirjoitukset

Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyöpaikan kolmelle innokkaalle työntekijälle. He työskentelevät osana Asiakkuus- ja verkostotiimiä sekä Kunnossapitotiimiä. Miten kesätyöt ovat sujuneet? Lue lisää blogista.
13.06.2024
Uusi kaukolämpöasentaja Ville Oksanen haki meille, kun kaveri vinkkasi avoimesta paikasta ja suositteli Lämpövoimaa työnantajana.
24.05.2024
Hyvinkään Lämpövoima juhlii tänä vuonna pyöreitä vuosia. Lokakuun viimeisenä päivänä tulee täyteen 50 vuotta siitä, kun Hyvinkään valtuusto teki päätöksen osakeyhtiön perustamisesta huolehtimaan kaupungin lämmittämisestä. Yhtiön 50-vuotisjuhlavuosi näkyy viestinnässämme ja tapahtumissamme Hyvinkäällä ympäri vuoden.
20.03.2024
Hyvinkään Lämpövoiman työturvallisuustavoitteena on nolla tapaturmaa ja tänä vuonna liityimmekin Nolla Tapaturmaa -foorumin jäseneksi. Päästäksemme tavoitteeseen, tulee turvalliset toimintatavat olla sisäänrakennettuna meidän kaikkien toimintaan.
23.02.2024