Siirry sisältöön

Kesätöissä Lämpövoimalla

Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyöpaikan kolmelle innokkaalle työntekijälle

Kaksi heistä, Veera Viljanen ja Dani Pullinen, ovatkin Lämpövoimalla jo vanhoja tekijöitä. He molemmat työskentelevät osana Asiakkuus- ja verkostotiimiä. Uuden vahvistuksen saimme Lauri Luttisesta, joka huoltaa Lämpövoiman piha-alueita sekä Sahanmäen toimistolla, että lämpökeskuksissa ympäri Hyvinkäätä.

Kolmen kuvan kollaasi. Ensimmäisessä kuvassa mies istuu toimistossa puisen pöydän ääressä kannettava tietokone edessään. Toisessa kuvassa nainen istuu työpöydän ääressä toimistossa, edessään tietokone ja ikkunat taustalla. Kolmannessa kuvassa mies ulkona leikkaamassa nurmikkoa ruohonleikkurilla, yllään huomiovärinen työasu ja taustalla punainen kontti.

Kuvissa vasemmalta Dani Pullinen, Veera Viljanen ja Lauri Luttinen

 

Dani Pullinen kuvailee kesätyötään näin:

”Työnimikkeeltäni toimin tänä vuonna ratkaisumyyjänä. Työtehtävien osalta toimin palovaroitinratkaisun myynnin toteuttamisessa ja suunnittelussa. Myyntitapahtumaprosessin muokkaaminen ja kehitystyö kuuluvat olennaisena osana työpäiviini.

Itselleni kesätyö on ollut todella antoisa koska uuden opettelu on aina kehitystä. Olen huomannut selvää kehittymistä tekemisessäni ja omissa myyntitaidoissa. Käsitykseni myyntityön kokonaisuudesta on myös parantunut, ja olen huomannut jatkuvasti parantavani omalta osaltani prosessia. Tämän tietysti mahdollistaa annetut kohtuullisen vapaat kädet ja luottamus tekemiseeni.

Yleisesti hyvä fiilis ja draivi HLV:llä on ollut syy minkä takia olen tykännyt työskennellä täällä osana hyvää työporukkaa. Teen ohessa maisterinopintojani LUT:issa ja jatkan opintoja syksyllä.”

Lue Danin aiempi haastattelu

 

”Olen Veera Viljanen ja opiskelen Turun ammattikorkeakoulussa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi.

Aloitin työt Lämpövoimalla toukokuussa ja jatkan työskentelyä elokuun loppuun saakka. Toimin teknisenä harjoittelijana ja työtehtäviini kuuluu mm. asiakaskohteiden lämmitystekninen dokumentointi 3D-kameralla, osallistuminen CRM-järjestelmän käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä toimiminen muissa avustavissa tehtävissä.

Perusopinnot ovat nyt onnistuneesti paketissa, ja on todella mukava palata tänne töihin! Kesätyö Lämpövoimalla tarjoaa hienon mahdollisuuden soveltaa koulussa oppimiani asioita käytännössä sekä kehittää osaamistani alalta. Syyskuussa aloitan kolmannen vuoden opinnot sekä pääsen syventymään pääaineeseeni, LVI-tekniikkaan.” kertoo Veera Viljanen kesätyöstään Lämpövoimalla.

Lue Veeran aiempi haastattelu

 

Uusi kesätyöntekijämme Lauri Luttinen aloitti työt aloitti meillä toukokuussa. Hän työskentelee osana Kunnossapito tiimiä ja on ottanut oman työnkuvansa haltuun innokkaasti. Laurin huoltaa kolmena päivänä viikossa Lämpövoiman piha-alueita sekä Sahanmäen toimistolla että lämpökeskuksilla ympäri Hyvinkäätä.

Laurista teemme oman blogijutun ja haastattelun kesän aikana. Seuraa sivujamme!

Uusimmat blogikirjoitukset

Uusi kaukolämpöasentaja Ville Oksanen haki meille, kun kaveri vinkkasi avoimesta paikasta ja suositteli Lämpövoimaa työnantajana.
24.05.2024
Hyvinkään Lämpövoima juhlii tänä vuonna pyöreitä vuosia. Lokakuun viimeisenä päivänä tulee täyteen 50 vuotta siitä, kun Hyvinkään valtuusto teki päätöksen osakeyhtiön perustamisesta huolehtimaan kaupungin lämmittämisestä. Yhtiön 50-vuotisjuhlavuosi näkyy viestinnässämme ja tapahtumissamme Hyvinkäällä ympäri vuoden.
20.03.2024
Hyvinkään Lämpövoiman työturvallisuustavoitteena on nolla tapaturmaa ja tänä vuonna liityimmekin Nolla Tapaturmaa -foorumin jäseneksi. Päästäksemme tavoitteeseen, tulee turvalliset toimintatavat olla sisäänrakennettuna meidän kaikkien toimintaan.
23.02.2024
Toimitusjohtaja Sanna Kytömäki käy kirjoituksessaan läpi vuoden 2023 tapahtumia ja kohokohtia sekä tulevien vuosien tärkeimpiä strategisia haasteita.
20.12.2023