Siirry sisältöön

Myynnin Arttu Nevaranta haluaa olla mukana kehittämässä moderneja ratkaisuja alalle

Haastattelimme Lämpövoimalla viime marraskuussa myynnissä aloittanutta Arttu Nevarantaa. Arttu on meillä jo toista kertaa – ensimmäisellä kerralla hän teki opinnäytetyön kunnossapitopuolelle.

 

Kuka olet ja millainen on työ/opiskeluhistoriasi?

Olen Arttu Nevaranta 28-vuotias konetekniikan insinööri, joka on pari vuotta sitten helsinkiläistynyt. Alun perin olen kotoisin Hyvinkäältä, jossa olen asunut 25 vuotta. Työkokemusta minulla on 14-vuotiaasta eteenpäin. Edellisimmät työtehtäväni ovat olleet suunnittelun ja kunnossapidon parissa.

myynti-insinööri Arttu Nevaranta ulkoilee koiransa kanssa

Mikä sinut sai kiinnostumaan työstä Lämpövoimalla?

Hyvinkään Lämpövoimalla olen nyt toista kertaa. Ensimmäisellä kerralla olin täällä opintojeni viimeisellä vuodella, kun tein opinnäytetyöni kunnossapitopuolelle. Nyt olen tullut takaisin muutaman vuoden jälkeen, tällä kertaa myynnin puolelle.

Miten ensimmäiset kuukaudet Lämpövoimalla ovat sujuneet?

Ensimmäiset kuukaudet ovat sisältäneet paljon uuden oppimista myyntiin ja asiakassuhteiden ylläpitoon liittyen. Oli mukava huomata, että täällä oli vielä paljon tuttuja työkavereita sekä myös uusia, jotka ovat ottaneet minut hyvin porukkaan mukaan.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työnkuvaani kuuluu asiakastapaamiset, erilaisten palveluiden esittely (fiksulämpö, huoletonlämpö sekä valvomopalvelu Wire) sekä toimivien ratkaisujen löytäminen asiakkaiden tarpeisiin.

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Uudelta työltäni odotan asiakkaiden kanssa toimimista ja monipuolista tekemistä. Ongelmat, joihin meiltä yleensä haetaan ratkaisuja voivat olla hyvinkin erilaisia. Odotan pääseväni mukaan kehittämään moderneja ratkaisuja alati kehittyvälle energia-alalle.

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti matkustellen sekä salilla käyden ja myös koiran kanssa lenkkeillen. Välillä tulee myös harrastettua videopelien pelaamista.

Millaisissa asioissa asiakas voi ottaa sinuun yhteyttä?

Minuun voi olla yhteydessä, mikäli on kysymyksiä liittyen palveluihimme, jos kiinnostaa keskustella miten energia-alalla menee tai kun haluaa kuulla miten uusimmat hankkeemme ovat edenneet. Minulle voi myös vaan soitella ja vaihtaa kuulumisia.

 

Myynti-insinööri Arttu Nevaranta

Puh. (019) 458 0202
myyntipalvelu@hlv.fi

Asiakaspalvelu ja neuvonta

Uusimmat blogikirjoitukset

Hyvinkään Lämpövoimalla viisi vuotta työskennellyt Pasi Nevalainen aloitti tänä syksynä uudessa roolissa kehityspäällikkönä. Aiemmin energianhallinnan ja talotekniikan valvontapalveluista huolehtinut Nevalainen vastaa nyt Lämpövoiman tuote- ja palvelukehityksestä ja ideoi tulevaisuuden tuote- ja palveluratkaisuja. Kysyimme häneltä haastattelussa lisää työhistoriasta ja nykyisestä työtehtävästä.
07.12.2023
Haastateltavana meillä on tällä kertaa asentajatiimin työnjohtaja Olli Syrjä, jolle työvuosia Lämpövoimalla on kertynyt jo kymmenkunta.
08.09.2023
Lämpövoima tarjoaa tänäkin vuonna kesätyöpaikan kahdelle opiskelijalle. Veera Viljanen aloitti kesätyöt toukokuun alussa. Hän opiskelee Turussa, mutta palasi kotikaupunkiinsa Hyvinkäälle kesän ajaksi ja kerää nyt Lämpövoimalla arvokasta työkokemusta. Kyselimme Veeralta ajatuksia Lämpövoimalla työskentelystä.
31.05.2023
Energiakriisin ensimmäisen talven selkä on taittunut, ja talvesta selvittiin Euroopassa lauhan säätilan ansiosta hyvin. Polttoaineiden maailmanmarkkinahinnat ovat alkuvuodesta olleet laskussa, mutta huolta Suomessa aiheuttaa erityisesti metsähakkeen ja puuraaka-aineen heikko saatavuus. Hyvinkäällä tilanne näyttää valoisammalta.
01.03.2023