Siirry sisältöön

HLV Ilo Cup pelataan Hyvinkäällä 13.-14.8.2022

Toimimme tyttöjen turnauksen nimikkokumppanina

Kolme nuorta tyttöä pelaa jalkapalloa

Hyvinkäällä järjestettävä, arvostettu ja suosittu Tyttöjen jalkapalloturnaus on tänä vuonna nimeltään HLV Ilo Cup. Turnauksen järjestää Hyvinkään Palloseura, ja sen nimikkokumppanina toimii Hyvinkään Lämpövoima. Pelimuodot ovat 5v5 ja 8v8 sarjat. Hyvinkään teko- ja luonnonnurmikentillä pelattavissa turnauksissa 5v5 sarjat pelaavat yksipäiväisen ja 8v8 sarjat kaksipäiväisen turnauksen. Sopivia sarjavaihtoehtoja on 2009–2015 syntyneiden tyttöjen joukkueille.

Vuodesta 2018 järjestetty turnaus on kasvanut vuosi vuodelta. Ensimmäisenä vuonna joukkueita osallistui 26 ja vuonna 2020 osallistuneita joukkueita oli jo 58 kappaletta. Osallistujien on mahdollista majoittua hotellissa tai koulumajoituksessa sekä ruokailla kenttäalueiden läheisyydessä. Elokuun alusta HYPSiä luotsaava uusi toiminnanjohtaja Jukka Räsänen kertoo turnauksesta näin:

”HLV Ilo Cupin järjestelyt ovat sujuneet mainiosti Hyvinkään kaupungin avustuksella mm. majoituskoulujen ja kenttien osalta. Turnaus toteutuu nyt aavistuksen verran pienempänä, kuin viime vuonna ja HLV Ilo Cup pelataan Kankurin Liikuntapuistossa, jossa on huippuolosuhteet järjestää tämä turnaus. Varmasti yksi Suomen parhaimmista olosuhteista. Tähän kun lisätään HyPSin ammattitaitoinen, monien turnausten marinoima pelaajien vanhemmista koostuva talkooväki ja Keski-Uudenmaan Jalkapalloerotuomarikerhon laadukas erotuomarointi, on HLV Ilo Cupista tulossa lapsille todennäköisesti riemastuttava tapahtuma.”

Hyvinkään Lämpövoima tukee pitkäjänteisesti hyvinkääläisten lasten ja nuorten monipuolista liikkumista useiden eri harrastusten, kuten jalkapallon parissa. HYPSin kanssa yhteistyö on jatkunut jo pitkään ja syventynyt viime vuosina.

”Yhteistyö on ollut mutkatonta, selkeää ja kunnioitus toista kohtaan on molemminpuolista. Yhteistyö merkitsee HyPS:lle valtavasti. Yhteistyötoimilla mahdollistamme harrastamisen kohtuullisilla kustannuksilla, jolloin aloittamisen kynnys pienenee ja harrastamisen jatkaminen on todennäköisempää. Toki yksi suuri vaikuttaja on, että me HyPSissä pystymme tarjoamaan laadukasta eteenpäin vievää harrastamista sekä kilpailua turvallisessa ympäristössä. Olemme Hyvinkään suurin lasten- ja nuorten liikuttaja ja HLV yhteistyö osaltaan mahdollistaa seuratoimintojen kehittämistä, jotta olemme suurin liikuttaja kasvavassa määrin myös jatkossa.” iloitsee toiminnanjohtaja Jukka Räsänen.

 

Lue lisää turnauksesta HYPSin sivuilta