Siirry sisältöön

Hyvinkään Lämpövoimalle uusi toimitusjohtaja

Sanna Kytömäki ja Matti Laukkanen

Nykyinen toimitusjohtaja Matti Laukkanen ja tuleva toimitusjohtaja Sanna Kytömäki
Kuvaaja: Ari Peltonen

Tiedote
4.2.2020

Hyvinkään Lämpövoima Oy:n uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on saatu päätökseen. Toimitusjohtajan haku herätti paljon kiinnostusta, ja siihen tuli yli 100 hakemusta. Hakuprosessista vastasi Hyvinkään Lämpövoiman hallitus, jonka apuna oli suorahakukonsultti.

Hyvinkään Lämpövoima Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.5.2020 lukien DI, KTM Sanna Kytömäki (43). Hän on energia-alan kokenut ammattilainen. Viimeksi hän on toiminut Karhu Voima Oy:n toimitusjohtajana sekä Kotkan Energia Oy:n vt. toimitusjohtajana ja talousjohtajana.

Hyvinkään Lämpövoiman nykyinen toimitusjohtaja Matti Laukkanen siirtyy eläkejärjestelyihinsä liittyen 1.5.2020 hallituksen erityistehtäviin mm. perehdyttäen uutta toimitusjohtajaa. Hän siirtyy eläkkeelle tämän vuoden lopussa.

Tuleva toimitusjohtaja Sanna Kytömäki on innostunut uudesta tehtävästään. ”Hyvinkään Lämpövoima on hyvin hoidettu yhtiö, joka on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa. Odotan innolla, että pääsen tekemään yhteistyötä Hyvinkään Lämpövoiman henkilöstön ja Hyvinkään kaupungin kanssa.”, kertoo Sanna Kytömäki.

Nykyinen toimitusjohtaja Matti Laukkanen on erittäin tyytyväinen toimitusjohtajavalintaan. ”Sanna Kytömäki on juuri oikea henkilö jatkamaan yhtiön kehittämistä. Hänelle on syntynyt Kotkassa kokemusta mm. samanlaisesta kierrätysenergian hyödyntämisestä kuin Hyvinkäällä teemme. Myöskin energiayhtiön haasteet nykyisessä murrostilanteessa ja uusien palveluiden kehittämistarve ovat hänelle tuttuja asioita.”, kertoo Matti Laukkanen.