Siirry sisältöön

Hyvinkään Lämpövoiman ja HYPS:n yhteistyö jatkuu vuonna 2024

Jatkamme pitkäaikaista yhteistyötä Hyvinkään Palloseuran kanssa vuoden mittaisella sopimuksella. Lämpövoima haluaa olla pitkäjänteisesti mahdollistamassa hyvinkääläisten lasten ja nuorten liikkumista. Yhteistyö näkyy muun muassa HLV Talvi Euroliigassa ja seuran muissa tapahtumissa, joissa kahvit nautitaan Lämpövoiman tarjoamista mukeista.

”Olemme Hyvinkään Palloseurassa iloisia, että yhteistyö HLV:n kanssa jatkuu. Yhteistyö on toiminut hienosti ja molemmat osapuolet ovat hyötyneet kumppanuudesta. Hyvinkään Lämpövoima haluaa pitkäjänteisesti mahdollistaa lasten ja nuorten liikkumista ja se jos mikä on sijoitus tulevaisuuteen! Jatkossa Hyvinkään Palloseuran talvieuroliiga tunnetaan nimellä HLV Talvieuroliiga. HLV on myös mukana tukemassa harrastamisen tukirahastoa jolla on suora vaikutus harrastamisen aloittamiseen ja jatkumiseen.” Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Jukka Räsänen kertoo.

Lämpövoiman Arttu Nevaranta ja HYPS:n Jukka Räsänen

Kuvassa Lämpövoiman myynti-insinööri Arttu Nevaranta ja Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Jukka Räsänen

Hyvinkään Lämpövoima viettää ensi vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan erilaisin tapahtumin. Juhlavuosi näkyy myös HYPS:n sosiaalisen median kanavilla. Tämän lisäksi yhteistyö sisältää molempien toiminnassa näkyviä vastuullisuus- ja seurakulttuurisisältöä. Tuemme Hyvinkään Palloseuran harrastamisen tukirahastoa, jolla mahdollistetaan vähävaraisten lasten – ja nuorten harrastamista ja palkitsemme jokaisen ikäkausijoukkueen SYDÄN-pelaajan hyvästä joukkuehengestä ja reilusta käytöksestä.

”Meille on tärkeää tukea paikallisten lasten ja nuorten liikkumista ja sitä kautta myös hyvinvointia.” kertoo Hyvinkään Lämpövoiman liiketoimintapäällikkö Åke Vikstedt.