Siirry sisältöön

Kaukolämpöön uusia tuotteita

Hyviä uutisia kaukolämpöasiakkaillemme!

Tuomme Hyvinkäällä kaukolämpöasiakkaillemme uusia vaihtoehtoja aikaisemman yhden kaukolämpötuotteen rinnalle. Uusien tuotteiden kehittämisessä on huomioitu asiakkaidemme toiveet mm. 100 %:sta uusiutuvilla energialähteillä tuotetusta ekotuotteesta, kausihinnoittelusta ja asiakaskohtaisen tehon tarkistuksesta. Tavoitteenamme on uusien tuotteiden avulla auttaa asiakkaitamme tehostamaan lämmönkulutustaan, säästämään energiaa ja kustannuksia sekä varmistamaan, että kaukolämpölaitteet toimivat optimaalisesti.

 

Ensimmäiset uudet kaukolämpötuotteet tulevat myyntiin 1.1.2022 alkaen.

Asiakkaamme voivat halutessaan vaihtaa kaukolämpötuotteensa uuteen tuotteeseen. Asiakkaan siirtyessä uuteen tuotteeseen, teemme samalla asiakaskohtaisen tehontarkistuksen toteutuneiden kaukolämpötehojen mukaisesti. Tällöin asiakas maksaa perusmaksua vain todellisen käyttämänsä kaukolämpötehon perusteella. Tarkistamme jatkossa vuosittain toteutuneen kaukolämpötehon, ja huomioimme muutoksen automaattisesti perusmaksussa, jolloin energiansäästötoimenpiteiden vaikutukset näkyvät suoraan säästönä asiakkaan kaukolämpölaskussa.

  • Omakotiasukkaille tuomme nykyisen perustuotteen vaihtoehdoksi huolettoman Helppolämmön, joka on tuotettu 100 %:sti uusiutuvilla energialähteillä ja sisältää kaukolämpölaitteiden huoltopalveluja.

 

  • Asunto-osakeyhtiöille lanseeraamme uutena tuotteena Fiksulämmön. Fiksulämpö on myös tuotettu 100 %:sti uusiutuvilla energianlähteillä, sisältää lisäksi sähkön, veden, lämmön ja olosuhteiden seurantaportaalin sekä kaukolämpölaitteiden huollot ja asiantuntijapalveluita energiatehokkuuden parantamiseksi. Fiksu auttaa asunto-osakeyhtiöitä pienentämään energialaskua ja kiinnittämään huomiota energian ja veden kulutukseen.

 

  • Muille asiakkaille tuomme ensimmäisessä vaiheessa kaksi uutta tuotetta. Fiksulämmön lisäksi uutena vaihtoehtona on Joustolämpö, joka sisältää 100 %:sti uusiutuvilla energialähteillä tuotetun lämmön ja sen energiamaksu perustuu kausihinnoitteluun, jolloin talvikaudella energiamaksu on tuotantokustannuksia vastaten korkeampi ja kesällä edullisempi. Joustolämpö sopii hyvin kiinteistöihin, joissa on talvikaudella mahdollisuus säästää energiaa tai joissa on kesällä suuri lämmön tai lämpimän veden kulutus.

 

Uusien kaukolämpötuotteiden kehitystyö tulee jatkumaan myös ensi vuonna. Kevään 2022 aikana tuomme asiakkaille vaihtoehdoiksi myös älytuotteen, joka optimoi kiinteistön olosuhteita ja energiankäyttöä, ja kiinteähintaisen tuotteen, jolla asiakas voi suojautua energiahintojen mahdolliselta nousulta.

Minkälaisia kaukolämpötuotteita ja -palveluita sinä arvostat? Kuuntelemme suurella korvalla asiakkaidemme toiveita, ja huomioimme ne tulevaisuuden tuotteiden ja palvelujen kehityksessä.

Kerromme näistä uusista tuotteista asiakkaillemme tarkemmin mm. loppusyksyn ja talven aikana pidettävissä asiakastilaisuuksissa sekä sähköisissä viestintäkanavissamme.

 

Lisätietoja uusista kaukolämpötuotteista antavat:

Asiakkuus- ja verkostopäällikkö Sami Pesonen p. 040 336 0099, sami.pesonen@hlv.fi
Palveluinsinööri Ville Rouvinen p. 040 654 0712, ville.rouvinen@hlv.fi