Siirry sisältöön

Kesän 2024 kaukolämpötyömaat

Kesä on kaukolämpöverkon keskeisintä rakennus- ja saneerausaikaa.

Kaukolämpöverkon saneerauksen avulla voimme taata asiakkaillemme jatkossakin huolettoman ja luotettavan lämmöntoimituksen sekä ylläpitää kaukolämmön korkeaa toimitusvarmuutta.

Kesän aikana kaukolämpöverkkoa saneerataan Paavolan ja Vaiveron alueilla. Vanhat 70-luvulla rakennetut kaukolämmön tuulettuvat elementtikanavat korvataan uusilla ja lämpöhäviöltään huomattavasti tehokkaammalla kiinnivaahdotetulla putkityypillä. Lisäksi putkistoja siirretään Hyvinkään kaupungin tulevaa Paavolataloa varten. Isoimmat työmaakohteet ovat:

Rakennustyömaa: Paavola

Kohde: Riihimäenkatu – Jussilankatu – Kapulantie

Hyvinkään Lämpövoima saneeraa kaukolämpöverkkoa Riihimäenkadun, Jussilankadun ja Kapulantien alueella kevään ja kesän aikana. Vanhat 70-luvulla rakennetut kaukolämmön betonielementtikanavat korvataan uusilla ja lämpöhäviöltään huomattavasti tehokkaammalla kiinnivaahdotetulla putkityypillä.

Työt ovat käynnissä ja valmistuvat kesän aikana.

Kaivettu monttu, jossa on suuria mustia ja punaisia kaukolämpöputkia. Montun ympärillä on valkoisia muoviaitoja. Taustalla näkyy vihreitä puita ja rakennuksia. Aurinkoinen sää ja sininen taivas.

Tulevia:

Rakennustyömaa: Paavolan koulu

Hyvinkään Lämpövoima suorittaa kaukolämmön putkistosiirtoja Hyvinkään kaupungin tulevaa Paavolataloa varten.

Työt ajoittuvat kesä-heinäkuulle.

Rakennustyömaa: Aittatie/Aittapuisto

Hyvinkään Lämpövoima saneeraa kaukolämpöverkkoa Riihimäenkadun, Jussilankadun ja Kapulantien alueella kevään ja kesän aikana. Vanhat 70-luvulla rakennetut kaukolämmön tuulettuvat elementtikanavat korvataan uusilla ja lämpöhäviöltään huomattavasti tehokkaammalla kiinnivaahdotetulla putkityypillä.

Työt käynnistyvät elokuussa ja valmistuvat syksyn aikana.

kartta Hyvinkään Paavolan ja Vaiveron alueista

Pienemmistä työmaista löydät ajantasaiset tiedot Häiriötiedotteet verkkosivultamme.

Lisätietoja antavat:
Hyvinkään Lämpövoima Oy
Lari Vuori

Puh: 019 4580 216