Siirry sisältöön

Langattomalla sisäilmamittauksella tarkkaa tietoa ympäristön terveellisyydestä

Innovatiivinen olosuhdepalvelu

Esittelemme ylpeinä langattoman sisäilmamittauksen, innovatiivisen ratkaisun, joka mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja analyysin sisäilmaolosuhteista. Langattomat mittalaitteemme voidaan helposti asentaa erilaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluhuoneisiin ja terveydenhuollon tiloihin. Nämä mittalaitteet keräävät jatkuvasti tietoa ilmanlaadusta, lämpötilasta, kosteudesta ja muista tärkeistä parametreista.

Lisäksi asiantuntijamme tekevät kolmen kuukauden välein toimenpide-ehdotuksia, jotka perustuvat kerättyihin mittaustuloksiin. Näiden ehdotusten avulla voidaan optimoida kiinteistön talotekniikan säätöjä, varmistaa hyvät sisäilmaolosuhteet ja säästää energiaa.

 

Miksi valita langaton sisäilmamittaus?

 

Reaaliaikainen seuranta

Langattomat mittalaitteemme tarjoavat välitöntä tietoa sisäilman olosuhteista. Voitte seurata ilmanlaatua reaaliajassa ja reagoida nopeasti mahdollisiin ongelmiin, kuten huonoon ilmanvaihtoon tai liialliseen kosteuteen.

Kattava tiedonkeruu

Mittalaitteemme keräävät monipuolista tietoa sisäilman parametreista. Saatte tarkkaa tietoa esimerkiksi CO2-tasosta, VOC-pitoisuuksista, lämpötilasta, kosteudesta ja muista tärkeistä tekijöistä.

Helppo integrointi

Langaton järjestelmämme voidaan integroida myös jo olemassa oleviin järjestelmiin. Se tarjoaa joustavuutta ja skaalautuvuutta, jotta voitte laajentaa mittauksia tarpeidenne mukaan.

 

Miten langaton sisäilmamittaus toimii?

 

Prosessi on yksinkertainen:

  1. Asennus: Asennamme langattomat mittalaitteet strategisesti eri tiloihin. Mittalaitteet ovat kompakteja ja helppoja asentaa, joten toimintaanne ei tarvitse häiritä.
  2. Mittaus ja tiedonkeruu: Mittalaitteet keräävät jatkuvasti tietoa sisäilman olosuhteista. Ne lähettävät tiedot langattomasti keskitettyyn tietojärjestelmään.
  3. Reaaliaikainen seuranta: Keskitetty järjestelmämme analysoi ja esittää tietoja reaaliajassa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.

 

Mitä hyötyjä langattomasta sisäilmamittauksesta sitten onkaan?

 

Kuvittele, kuinka paljon parempi työympäristöstä voikaan tulla langattoman sisäilmamittauksen avulla. Tässä muutamia hyötyjä, joita voitte odottaa:

  • Terveellisempi työympäristö: Langaton sisäilmamittaus auttaa varmistamaan terveellisen työympäristön kaikille kiinteistön käyttäjille. Voitte havaita ja korjata sisäilman ongelmia, kuten ilmanlaadun heikkenemistä, ennen kuin ne aiheuttavat sisäilmavalituksia tai terveysongelmia. Tämä parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja vähentää sairauspoissaoloja.
  • Säästöjä energiakustannuksissa: Reaaliaikainen seuranta ja analyysi auttavat optimoimaan ilmanvaihtoa ja lämmitystä kiinteistössä. Voitte havaita energiatehottomuutta ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin energiakustannusten alentamiseksi. Näin säästätte sekä rahaa että ympäristöä.
  • Tyytyväiset käyttäjät: Langaton sisäilmamittaus johtaa tyytyväisempiin käyttäjiin kiinteistössä. Työntekijät, asukkaat, oppilaat ja terveydenhuollon potilaat hyötyvät terveellisemmistä tiloista, mikä voi parantaa heidän hyvinvointiaan ja tuottavuuttaan. Tyytyväiset käyttäjät puolestaan luovat positiivisen ilmapiirin ja parantavat kiinteistön mainetta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että langaton sisäilmamittaus tarjoaa valtavia etuja niin terveyden, energiatehokkuuden kuin käyttäjätyytyväisyydenkin suhteen. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monin verroin.

Suunnittelemme mittausjärjestelmän tarpeidenne mukaan, asennamme langattomat mittalaitteet huolellisesti eri tiloihin ja varmistamme niiden saumattoman toiminnan. Lisäksi tarjoamme selkeän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka avulla voitte seurata sisäilman tilaa reaaliajassa ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä.

Tavoitteenamme on luoda ympäristö, jossa ihmiset voivat työskennellä, oppia ja toipua parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Haluamme auttaa teitä saavuttamaan terveellisen sisäilman ja energiatehokkaan kiinteistön, joka edistää hyvinvointia ja tuottavuutta.

 

Sisäilmamittauksen hinnoittelu

 

Datan visualisointi palveluportaalissa

  • 1,56 €/kk/mittaus

Antureiden hintaesimerkkejä

  • Sisälämpötila, suhteellinen ilmankosteus | 61 €/kpl
  • Sisälämpötila, suhteellinen ilmankosteus, TVOC | 147 €/kpl
  • Sisälämpötila, suhteellinen ilmankosteus, CO2 | 174 €/kpl

 

Ota yhteyttä meihin jo tänään, jotta voimme keskustella tarkemmin tarpeistanne ja suunnitella juuri teille sopivan langattoman sisäilmamittausratkaisun. Yhdessä voimme tehdä kiinteistöstänne terveellisen ja viihtyisän ympäristön, joka myös toimii samalla myös entistä energiatehokkaammin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntipalveluumme:

Puhelin: (019) 458 0202
Sähköposti: myyntipalvelu@hlv.fi