Siirry sisältöön

Miten sinä maisemoisit Suokadun lämpökeskuksen?

Hyvinkään Lämpövoima järjestää Suokadun lämpökeskuksen maisemoinnista ideointikilpailun. Etsimme hyvinkääläisiltä loistavia ideoita etenkin lämpökeskuksen öljysäiliöiden uuteen ilmeeseen esimerkiksi valoilla, rakenteilla tai maalauksilla.

Kilpailu alkaa Energiansäästöviikolla maanantaina 9.10. ja ideoita otetaan vastaan kuukauden ajan 5.11. asti! Hyvinkään Lämpövoiman johtoryhmä käy ideat läpi marraskuun aikana ja voittaja julkaistaan joulukuun 2023 alussa.

Palkitsemme parhaan idean 300 € GoGift Superlahjakortilla! 

Paras idea palkitaan joka tapauksessa, mutta maisemointi voidaan tehdä parhaasta ideasta poikkeavalla tavalla. Hanke on suunniteltu toteutettavaksi vuoden 2024 aikana.

KERRO OMA IDEASI TÄÄLLÄ

Jos haluat kuvata ideaasi pidemmin tai esimerkiksi kuvalla, voit laittaa vastauksesi myös sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@hlv.fi.

Suokadun lämpökeskus Hyvinkäällä

Suokadun lämpökeskus toimii huippu- ja varalämpökeskuksena, jonka avulla voidaan paikata lyhytaikaisia piikkejä lämmönkäytössä talvipakkasilla sekä varmistaa toimiva lämmönjakelu mahdollisten häiriötilanteiden tai huoltoseisokkien aikana