Siirry sisältöön

Olemme varautuneet koronaviruksen aiheuttamiin poikkeusoloihin

Suomen hallitus on päättänyt ottaa käyttöön COVID-19-koronaviruksen aiheuttaman pandemian seurauksena valmiuslain keskiviikkona 18.3.2020 ja pitää sen voimassa 13.4.2020 saakka.

Hyvinkään Lämpövoima on varautunut lämmittämään Hyvinkäätä ja toimittamaan asiakkailleen häiriötöntä kaukolämpöä myös näiden poikkeusolojen aikana. Olemme erikoisjärjestelyin turvanneet kaukolämmön tuotantoon ja jakeluun liittyvän operatiivisen toiminnan.

Suurin osa hyvinkääläisestä kaukolämmöstä on peräisin Fortum Waste Solution Oy:n Riihimäessä sijaitsevalta jätteenkäsittelylaitokselta. Fortumin laitos toimii normaalisti ja he ovat osaltaan varautuneet poikkeusoloihin. Tämän lisäksi monipuolisilla varapolttoainejärjestelyillä olemme turvanneet kaukolämmön
tuotannon, mikäli energianhankinnassa tulisi häiriöitä.

Sahanmäen toimiston asiakaspalvelupiste on toistaiseksi suljettu. Palvelemme asiakkaitamme etänä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavien kautta. Lisäksi muut sähköiset palvelut, kuten Online-palvelumme ja sähköinen yhteydenottolomake toimivat normaalisti.

Yhteyden asiakaspalveluumme saatte helpoiten edellä mainittujen sähköisten kanavien kautta tai soittamalla puhelinvaihteeseen numeroon (019) 45 801 tai olemalla suoraan yhteydessä henkilöstöömme.

Vikailmoituspalvelumme tarjoaa normaalin tapaan asiakkaillemme lämmityslaitteiden vikaantuessa puhelimitse tai paikan päällä tapahtuvan neuvonnan sekä tarvittaessa ensiapuna annettavien pienten korjaus- ja huoltotöiden suorittamisen ympäri vuorokauden. Vikatilanteen sattuessa ota yhteyttä numeroon (019) 485261.

Työturvallisuuden varmistamiseksi, mikäli asentajamme pyydetään selvittämään välitöntä korjausta vaativaa vikaa paikan päälle, pyydämme etukäteen ilmoittamaan mahdollisista flunssan oireista tai karanteenijärjestelyistä. Lisäksi asentajamme tulee saada selvittää vikaa yksin lämmönjakotilassa.

Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja päivitämme tarvittaessa varautumistamme poikkeustilanteen edetessä.

Matti Laukkanen
toimitusjohtaja