Siirry sisältöön

Sanna Kytömäki jatkaa Hyvinkään Lämpövoiman toimitusjohtajana

Hyvinkään Lämpövoima Oy:n hallitus käynnisti uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin sen jälkeen, kun toimitusjohtaja Sanna Kytömäki ilmoitti siirtyvänsä seuraaviin haasteisiin.

Rekrytointiprosessin käynnistyttyä sekä yhtiön hallitus että nykyinen toimitusjohtaja halusivat nostaa uudelleen keskusteluun mahdollisuuden, että toimitusjohtaja jatkaisikin tehtävässään. Keskustelut johtivat molempien osapuolien kannalta positiiviseen lopputulokseen ja DI, KTM Sanna Kytömäki jatkaa Hyvinkään Lämpövoima Oy:n toimitusjohtajana.

”Olemme iloisia voidessamme jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä Sannan kanssa ja näin varmistaa yhtiön merkittävien kehitysprojektien jatkuminen ilman keskeytyksiä. Luotamme yhtiön Sannan johdolla toteuttavan asetetut tavoitteet CO2-vapaaseen energiaan siirtymisessä. Toimitusjohtajalla on koko hallituksen tuki ja luottamus ja uskon myös henkilökunnan ottavan uutisen ilolla vastaan.” Hyvinkään Lämpövoima Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pentti Puhakka kommentoi ratkaisua.

”Yhteistyö Hyvinkään Lämpövoiman hallituksen ja omistajan kanssa on ollut erinomaista, ja meillä kaikilla on vahva yhteinen näkemys ja tahtotila yhtiön kehittämiseksi. Olen iloinen, että pääsemme yhdessä hallituksen, omistajan ja henkilöstön kanssa jatkamaan tätä työtä. Yhtiössä on käynnissä merkittäviä ja innovatiivisia hiilineutraalisuushankkeita, joiden toteuttaminen on ammatillisesti mielenkiintoinen haaste. Olen viihtynyt Hyvinkäällä erittäin hyvin, ja jatkan työtä toimitusjohtajana suurella innolla,” toimitusjohtaja Sanna Kytömäki kommentoi.