Siirry sisältöön

Sopimushuoltohinnastot muuttuvat. Asiakkaidemme saataville uusi Huoletonlämpö-tuote 1.1.2023 alkaen

Sopimushuoltojen uudet hinnat

Tämän tiedotteen liitteenä löydätte uuden sopimushuoltohinnaston, joka on voimassa 1.1.2023 alkaen. Jatkossa toimiamme tiedon sopimushuoltohinnaston muutoksista ja sopimushuoltojen tarkastuksesta suoraan asiakkaan sähköpostiin. Päivitäthän tarvittaessa yhteystietosi asiakaspalvelumme kautta varmistaaksesi sopimushuoltohinnaston ja muiden tietojen ajantasaisen toimittamisen sähköpostiisi. Kulloinkin voimassa oleva hinnasto löytyy myös internetsivuiltamme.

Sopimushuoltohinnasto 1.1.2023

Huoletonlämpö-tuotteessa mukana lämmönjakolaitteistojen vuosihuolto

Tarjoamme asiakkaidemme saataville 1.1.2023 alkaen uuden Huoletonlämpö-tuotteen. Tuote sisältää kaukolämmön lisäksi lämmönjakolaitteiden vuosihuoltotarkastuksen, paisunta-astian tarkistuksen sekä lämmönjakotilan aktiivisen 24/7 vuotovalvonnan. Paisunta-astian tarkastus ja vuotovalvonta tuovat entistä enemmän lisäturvaa laitteistojen toiminnalle perinteiseen sopimushuoltoon verrattuna. Huoletonlämpö-tuote on saatavilla kaukolämpöasiakkaillemme omakotitaloasiakkaita lukuun ottamatta. Huoletonlämpö-tuotteen hinnat julkistamme asiakkaillemme myöhemmin syksyllä.

Muistithan, että vuosihuoltopalvelu on myös osa vuoden 2022 alussa julkaistua Fiksulämpö-tuotetta, jonka mukana saat lisäksi kattavat energiatehokkuuspalvelut. Tutustu palvelutuotteisiimme osoitteessa www.hlv.fi/tuotteet. Lisätietoja palvelutuotteista saat myyntipalvelustamme myyntipalvelu@hlv.fi tai p. (019) 458 0202