Siirry sisältöön

Uusi palveluportaali energiansäästämisen tueksi

Vastaamme asiakkaidemme toiveisiin – esittelyssä kiinteistöjen energiatehokkuutta ja olosuhteita edistävä palveluportaali

Vuonna 2021 toteutimme laajan asiakastutkimuksen. Halusimme kuulla kaukolämpöasiakkaidemme mielipiteitä kaukolämmöstä ja kaukolämmön hinnoittelumalleista sekä selvittää kiinteistöjen energiatehokkuuspalveluihin liittyviä tarpeita. Tutkimuksen tulosten perusteella havaitsimme, että asiakkaamme kokevat digitaaliset palvelut sekä erilaiset kaukolämmön ohessa tarjottavat lisäpalvelut esimerkiksi energiatehokkuuteen liittyen kiinnostaviksi. Olemme ottaneet tämän huomioon uusien tuotteidemme suunnittelussa. Vuoden 2022 alussa toimme asiakkaidemme saataville Fiksulämpö-tuotteeseen sisältyvän digitaalisen palveluportaalin.

Palveluportaali mahdollistaa kiinteistön energian- ja vedenkäytön seurannan. Lisäksi sen avulla voidaan seurata sisäilman laatua. Palveluportaalin tarjoamien tarkkojen ja reaaliaikaisten mittaustietojen avulla, pystymme luomaan asiakkaillemme mahdollisuuksia parempiin olosuhteisiin ja sujuvampaan arkeen. Palveluportaali onkin syntynyt halusta tuottaa koteihin ja työpaikoille parempia olosuhteita, ilmanlaatua sekä mahdollisuuksia säästää energiaa.

 

palveluportaali tietokone mobiili

 

”Monimutkaisten ja kalliiden järjestelmien sijaan pyrimme tekemään palvelusta selkeän, helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan”, kertoo Pasi Nevalainen. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla kiinteistön tietoja voi tarkastella kätevästi missä ja milloin vain, esimerkiksi kannettavalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Selkeän raportoinnin avulla kiinteistön energiatehokkuus kasvaa ja kustannukset pienenevät.

Tutustu palveluportaalin esitteeseen

Kehitystyö jatkuu

Asiakastutkimuksen vastauksissa kaukolämpöä luonnehditaan luotettavaksi ja turvalliseksi lämmitysmuodoksi, mutta nykyisen hinnoittelun rinnalle kaivattaisiin lisää vaihtoehtoja ja perinteisten palveluiden oheen uusia palvelumalleja. Halusimme vastata näihin asiakkaidemme tarpeisiin vuoden 2022 alussa julkaistuilla uusilla kaukolämpölämpötuotteilla. Kehitystyö on edelleen käynnissä, ja tarkoituksenamme on tuoda kiinteästi hinnoitellut sekä etäohjauspalveluita sisältävät kaukolämpötuotteet asiakkaidemme saataville vielä tämän vuoden aikana.

Julkaistu 2.3.2022