Siirry sisältöön

Uusia vaihtoehtoja kiinteistösi Fiksuun lämmitykseen

Kiinteistösi lämmitystuotteiksi on tarjolla uusia vaihtoehtoja, jotka auttavat käyttämään lämmitysenergiaa tehokkaammin, ja samalla säästämään rahaa ja ympäristöä.

FiksuLämpö- ja JoustoLämpö -tuotteet ovat 100 % uusiutuvista lämmön lähteistä peräisin olevaa lämpöä, joka varmennetaan alkuperätakuiden avulla. Uusien lämpötuotteiden käyttöönotto on edullista ja helppoa, eikä vaadi asiakkaalta investointeja.

Nykyaikainen rakennusten lämmitystekniikka ja HLV:n palvelujen toteutuksessa hyödyntämä tekoälyn käyttöön perustuva teknologia antaa entistä paremmat mahdollisuudet seurata ja optimoida kiinteistösi lämmitysenergian käyttöä. Tämä mahdollistaa energian säästämisen asukkaiden ja rakennuksessa asioivien tai työskentelevien olosuhteista tinkimättä.

lari lämmönjakohuoneessa

Lisäksi palveluvalikoimaamme tuli vuoden vaihteessa esimerkiksi olosuhdeantureita joissa on palovaroitin, jonka avulla asiakkaan on helppoa huolehtia uuden pelastuslain mukaisista velvoitteista samalla, kun hän hankkii tiedon rakennuksen sisäolosuhteista hyvien energian käyttöä koskevien päätösten tueksi. FiksuLämpö-tuote toimitetaan palovaroittimien kera, tai vaihtoehtoisesti perinteisten mittarien kanssa.

Tutustu tarkemmin Etäluettavaan Palovaroitinjärjestelmään

Kun rakennuksen lämmönjakolaitteet vaativat saneerausta, on esimerkiksi lämmönjakolaitteiston hankinta mahdollista toteuttaa palvelumallilla, jossa asiakas maksaa kuukausimaksua sopimuskauden ajan, minkä jälkeen sopimus jatkuu vuosi kerrallaan toistaiseksi, ellei asiakas lunasta laitteistoa itselleen.

Tutustu tarkemmin Älylämmönjakokeskus palveluna tuotteeseemme!

Hyvinkääläisissä kaukolämmitetyissä rakennuksissa on tällä hetkellä yli 400 kappaletta teknisen ja taloudellisen käyttöikänsä ylittänyttä lämmityslaitteistoa, eli lämmönjakokeskusta. Onkohan yksi näistä laitteista sinun talossasi?

Palvelut on hinnoiteltu edulliseksi, jotta systeemitason tehokkuuden kehittämiseksi tarvittava muutos myös asiakaskiinteistöjen laitekannassa ja datanjakokyvykkyydessä saavutetaan nopeasti ja turvallisesti. Ympäristön kuormituksen vähentäminen ja hiilineutraali Hyvinkää ja Suomi on yhteinen tavoitteemme ja sen toteutuksessa tarvitaan saumatonta yhteistyötä.

Pyydä tarjous älykkäästä lämmönjakolaitteesta paikalleen asennettuna – vanhanaikaiseen malliin ei kannata tyytyä sen enempää kustannus- kuin ympäristösyistäkään! Haluamme toteuttaa vähintään 20 kohdetta Hyvinkäällä vuoden 2024 kuluessa ja kehittää toimitusprosessia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Hyvinkään Lämpövoima Oy toimittaa palvelumallilla myös ratkaisuja, jotka yhdistävät kaukolämmön muihin lämmön lähteisiin, kuten lämpöpumppujen avulla hyödynnettävään ylijäämä- tai hukkalämpöön. Nämä hankkeet toteutetaan ja tarjotaan aina huolellisen suunnitteluprosessin perusteella.

Kysy lisää ja tee tilaus – taitava tiimi palvelee sinua lämmöllä!