Siirry sisältöön

Häiriötilanteet

Kaikki tarvitsevat lämpöä. Meidän tehtävämme on varmistaa, että lämpö saapuu luotettavasti kiinteistöösi. Vastuullisena toimijana reagoimme häiriöihin välittömästi. Suunnitelluista lämpökatkoksista ilmoitamme aina etukäteen ja äkillisistä katkoksista löytyy lisätietoa tältä sivulta.

Ajantasaista tietoa toimituskatkoista

Toisinaan lämmönjakelu joudutaan keskeyttämään esimerkiksi kaukolämpöverkoston korjaustöiden takia. Keskeytykset eivät yleensä kestä kauaa, mutta tiedotamme niistä sinua halutessasi henkilökohtaisesti. Tilaamalla häiriötiedotteen saat aina ajantasaista tietoa lämmöntoimituksen tulevista häiriöistä ja suunnitelluista toimituskatkoista. Tilaa maksuton palvelutiedote alla olevasta linkistä.

Tilaa sähköiset huolto- ja häiriötiedotteet

 

Vikailmoitukset 24/7 

Vikailmoituspalvelu tarjoaa asiakkaille lämmityslaitteiden vikaantuessa puhelimitse tai paikan päällä tapahtuvan neuvonnan sekä tarvittaessa ensiapuna annettavien pienten korjaus- ja huoltotöiden suorittamisen ympäri vuorokauden. Vikatilanteen sattuessa ota yhteyttä alla olevaan numeroon.

Vikailmoitusnumero 019-485261

Häiriötiedotteet

Kaukolämmön jakelukeskeytykset

18.6.2024
Kaukolämpöverkon kunnossapitotöiden takia keskeytys jakelussa Paavolan alueella.

Kaukolämpöverkon rakennustyömaat

Kesä 2024
Kevät-Kesä 2024

Vikaa kaukolämpölaitteissa?

Mikäli talosi lämmitys ei toimi tai lämmintä käyttövettä ei tule, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Lämmönmyyjän laitteet

Tarkasta tulevan kaukolämpöveden lämpötila ja meno- ja paluuputkien välinen paine-ero painemittareista*. Mikäli tulolämpötila on alle 65 °C tai paine-ero alle 60 kPa (0,6bar) vika on luultavasti lämmönjakelussamme.

Kiinteistön lämmönjakokeskus

Automatiikan ja säätölaitteiden toiminta: Asetukset voivat olla väärät tai laitteet vikaantuneet, mikäli et saa säädintä toimimaan automaatti käytössä, voit kytkeä lämmityksen väliaikaisesti käsikäytölle

Pumput

Tarkasta pyöriikö lämmitysverkoston kiertovesipumppu, mikäli ei, tarkasta pumpun kytkimen asento ja varoke.

Lämmitysverkoston paine

Tarkasta onko lämmitysverkoston paine riittävä (riippuen talotyypistä n. 0.8 – 1.5 bar).

*vähennä menoputken painemittarin lukemasta paluuputken painemittarin lukema. Paine- ja lämpömittarit löytyvät lämmönjakokeskuksesta.